Spotkanie na Centrum 10.07.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich na spotkanie na centrum przyszła neidziela godzina 19.
Pozdrawiam czuczu

czesc czuczu po co to postanie ????????? daj to do wiesz jakiego działu

--------------------
alfa racing

Szymek jestdobrze.
chcemy zeby stało sie to cykliczne co dwa tygodneidlatego daje to tutaj .
Wstep autem ma akzdy - to jest dobry sposób na pozananie nowych osób które mogłyby zasilic nasze szeregi.
pozdrawiam .

Cytat:
2005-07-04 15:27:23, CZUCZU pisze:
chcemy zeby stało sie to cykliczne co dwa tygodneidlatego daje to tutaj . Wstep autem ma akzdy - to jest dobry sposób na pozananie nowych osób które mogłyby zasilic nasze szeregi. pozdrawiam .

w sumie masz racje teraz sie moge z tobą zgodzić heehhehehe pozdro

--------------------------------
alfa raing ride witch me

Nooo nie wiesz ze mam zawsze racje hehe.

A na powaznie to musimy robic takiespoty zeby spowrotem w klubie coś ruszyło.
Stad regularnosc co 2 tygodnie.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-04 18:50:57 ]

Cytat:
2005-07-04 18:21:37, CZUCZU pisze:
Nooo nie wiesz ze mam zawsze racje hehe. A na powaznie to musimy robic takiespoty zeby spowrotem w klubie coś ruszyło. Stad regularnosc co 2 tygodnie. [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-04 18:50:57 ]

sory że pytam ale niby co w klubie ma ruszyć ?? może mi sie wydaje ale w klubie się sporo dzieje.
PS. zakładam sie że zaraz za to pytanie zostane zjechany

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-07-04 23:16:18 ]

szkoda mi literek by skomentowac

------------------
alfa racing

Sandomierz powinien sie stawic Pozdrooo...

Piszczie wszystkim o tym spotkaniu ma byc cały klub.
Bedzie ADS.
panowie ustalimy cos fajnego powiem wam na spotkaniu.

No my będziemy pozdro

Spoko.
Bede miał do was sprawe osobną ale to juz na privie heh.
Z pewnych źródeł wiem że pojawi sie vili

widze ze to spotkanie pokaże chyba wiekszosćludzi. WIększość mase ludzi chyba jeszcze jak ma sie pojawić vili to chyba go jakoś przywitamy ??

A ja żałuje że se nie zjawei w niedziele na spotkaniu ale nie ma jak to ospa na wakacjach przewalonoe 9 dni musze siedzieć w domu

Cytat:
2005-07-07 11:23:44, rzeszowiak pisze:
A ja żałuje że se nie zjawei w niedziele na spotkaniu ale nie ma jak to ospa na wakacjach przewalonoe 9 dni musze siedzieć w domu

uuu... no to masz lipe moze ci przywiesc jakąs dupeczke ktora Ci pomoze w chorobie :

Zwolajcie jak najwiecej ludzi ktorzy moga i chca pomoc w eliminacjach 1/4 bo sadze ze to powinien byc przewodni temat na spotkanku.

P.S. Rzeszowiak, ach te mlodziencze choroby , jesli chodzi o kobiete to moze jakas z rozyczka albo swinka, moze z tego cos ciekawego powstac .

No Tasiorku nie obraziłbym sie gdymyś jakąś przytaszczył

P.S. Gallus ale śmieszne ty chyba jeszcze nie miałeś ospy i nie wiesz co to znaczy jak wszusyko swędzi a jeszcze gorąco, przesrane i tyle ale jest już coraz lepiej.

Rzeszowiaczku zycze ci jak najlepiej . Mialem i z tego co pamietam najlepsza metoda bylo po 4-5 browarkow dziennie zamiast jakis antybiotykow. Pamietam ze przez nie branie lekow przedluzyla sie choroba, ale co wypilem w tym czasie to moje, preicless .

Ja żadnych antybiotyków nie mam tylko mam sie smarować jakimiś specyfikami a Pani doktor powiedziała że po tej chorobie mam osłabiony organizm i nie moge pic alkoholu conajmniej przez 2 miesiące ale to lekarze mają bujną wyobraźnie

Czuczu ja z kumplami tez moge?