SPRZEDAM ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rok 1996
pojemnosc 1.8
moc około 105 km
przebieg 230 000km
stan dobry

instalacja gazowa elektronika BINGO M ,autoalarm, immobiliser, centralny zamek, elektryczne szyby przód, elektryczne szyby tył, elektryczne lusterka, halogeny przeciwmgielne z postojówkami, obrysy tył, dodatkowe swiatło stopu plus dodatkowe w klapie, wspomaganie kierownicy, przyciemniane szyby, regulowana kierownica

samochód cały czas na chodzie sprawuje sie bardzo dobrze , dokonane zostały drobne modernizacje typu wzmocniona instalacja radiowa ,instalacja swiateł i takie tam jeszcze drobne udogodnienia udogadniajace eksploatacje pojazdu, dokładam opony zimowe

cena 12 000 jeszcze do uzgodnienia

TEL. --- 502918226

[ wiadomość edytowana przez: Biznes dnia 2005-07-04 16:37:25 ]

[ wiadomość edytowana przez: Biznes dnia 2005-07-04 17:33:57 ]

A na czym przybylo mu te dodatkowe 10KM, bo nic o tym nie napisales?

Cytat:
cena 12 000 jeszcze do uzgodnienia

D R O G O

Cytat:
2005-07-04 20:35:05, hard-drive pisze:
D R O G O

Tak, wiemy - bo na gieldzie takie stoja po 7tys.

Darujmy sobie ocenianie czy tanio, czy drogo. Jak samochod jest w dobrym stanie to jest wart swojej ceny. Samochod to skarbonka bez dna, wladowac da sie duuuzo, szczegolnie w takiego trupa za 7tys

Cytat:
2005-07-04 20:35:05, hard-drive pisze:
D R O G O

K U R W A - J A P I E R D O L E
A widziałeś to auto, że się wypowiadasz ????????
A co powiesz na to - ja swojego cenię na 14500
Nie porównuj każdego Esperaka do swojego,oki ?
A tego typu komenty pozostaw dla siebie.

Cytat:
A co powiesz na to - ja swojego cenię na 14500

bo jestes srogo pierdolniety

[ wiadomość edytowana przez: hard-drive dnia 2005-07-04 21:13:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: hard-drive dnia 2005-07-04 21:14:40 ]

I tutaj wychodzi Twoja kultura.
Mógłbym powiedzieć, ze najszybciej można zrobić przecier z buraka wrzucając granat do Twojego złoma, ale dam sobie spokój.
W końcu to Ty sprowadziłeś tą dyskusję na ten tor....

Cytat:
K U R W A - J A P I E R D O L E

Cytat:
I tutaj wychodzi Twoja kultura.

tak jak mowisz nie inaczej.

a wracajac do ceny aut to co nie ktorzy zapomnieli ze auta troszeczke staniały od maja zeszłego roku. ale tylko troszczeke . I stad 12 tysi czy 14,5 za esperaka z 1996 roku. napisz za poł roku za ile je pogonilescie.

dodatkowe koniki dało delikatne przeróbki osprzetu silnika ale tylko delikatne nic w silniku ,silnik chodzi jak zyletka a pisze około gdyz np gosc w 2.0 przed modyfikacja odstawiał mnie jak chciał a po to raczej odwrotnie.nie jest to jakas dokładnosc ale porównanie mam
a co do ceny to
przeciez cena jest taka wystawiona i pisze ze do negocjacji a nie ze musze tyle skrobnąc i finisz jakis punkt zaczepienia trzeba miec a poz atym to kazdy własciciel ustala cene auta na taką jaką uwaza ze auto zasługuje ,robie przy samochodach na codzien jako elektromechanik i wiem ze moja bryka stan techniczny ma na poziomie BDB ,smiało do niego moge wsiasc i kazda trase pokonuje bez problemu i obawy ze cos mam nie tak i nie dojade gdyz potrafie sobie zadbac o samochód i bynajmniej nigdy nie załuje jezeli trzeba cos dołozyc,
licznika nie cofałem jak niektórzy sprzedajacy zeby byc fer dla kupujacego ma tyle co ma i wiem ze jeszcze pochodzi sporo oleju nie bierze ,od wymiany do wymiany jest stan a miałem wczesniej opla co przejechał około 400 000 (piec lat temu) i jako ciekawostke powiem ze 2 tygodnie temu widziałem sie z gosciem i jest z niego zadowolony
A espero sprzedaje gdyz nagrałem sobie OMEGE i 3 samochodów nie bede trzymał a jezeli mi ktos nie da ceny która mnie satysfakcjonuje to espero zostaje a sprzedam CC zony i bedzie sobie zonka jezdziła pomimo iz woli CC gdyz mniejsz autko i na miasto lepsze

rozumie cie Biznes kazdy wycenia auto na tyle ile on uwaza. wchodzac na gratke ceny esperaka z 1996 roku wachaja sie w przedziale 6tys do 13tys
ładnego esperaka z tego roku mozna kupic za 8tys-9tys i to tez sa ceny do negocjacji. wiec jak chcesz sprzedac szybko to zejdz.

Zreszta w kazdej czesci kraju sa inne ceny.

Teraz ogolnie jest lipa sprzedac auto.

Cytat:
2005-07-04 21:44:42, hard-drive pisze:
rozumie cie Biznes kazdy wycenia auto na tyle ile on uwaza. wchodzac na gratke ceny esperaka z 1996 roku wachaja sie w przedziale 6tys do 13tys ładnego esperaka z tego roku mozna kupic za 8tys-9tys i to tez sa ceny do negocjacji. wiec jak chcesz sprzedac szybko to zejdz.

troche nie rozumiem twoich wypowiedzi.."wujek dobra rada" czy jak?? mowisz ze za 6 czy 8tys mozna kupic espero...to sproboj i kup za ta cene i w dobrym stanie..kazdy kto teraz szuka uzywanego samochodu doskonale wie ze mimo iz oferty cenowe sa bardzo dobre to w praktyce prawie nie ma dobrych samochodow za ta cene..kazdy samochod to swinka skarbonka..ale espero za 6tys to bedzie raczej maciora a nie swinka..ja tez do swojego dokladam sukcesywnie wymieniajac wszystko na biezaco...ale przynajmniej wiem co i kiedy powinno mi sie skonczyc i moge smialo jechac w trase..i wcale nie uwazam ze 13tys to cena z ksiezyca..jakbym mial pewnosc ze za 13tys kupie samochod w stanie np bartkowego ex-vipera to napewno nie uznalbym sprzedajacego za kosmite bez poczucia rzeczywistosci

doskonale to rozumie ,ale wiesz kazde auto ma swojego kupca a jak ktos bedzie dobrze gadał to kto wie ile mozna zejsc ja jak go kupywałem to tak mi sie podobał ze nie targowałem znaczy próbowałem ale facet twardo trzymał cene i dałem ile chciał

Cytat:
jakbym mial pewnosc ze za 13tys kupie samochod w stanie np bartkowego ex-vipera

nigdy nie bedział miał pewnosci to po co przepłacac.
bartkowi chodzi dobrze a ty wyjedziasz za jego brame i sie silnik rozsypie.

Cytat:
2005-07-04 22:01:17, hard-drive pisze:
nigdy nie bedział miał pewnosci to po co przepłacac. bartkowi chodzi dobrze a ty wyjedziasz za jego brame i sie silnik rozsypie.

Hard-drive... odpusc sobie

Poza tym przeczytajcie sobie to zdanie na glos:
"nigdy nie bedział miał pewnosci to po co przepłacac."

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-07-04 22:05:26 ]

tak to z kazdym autem moze byc nawet jak z salonu wyjedziesz moze kolano postawic
ale napewno bede bardziej zadowolony jak kupie dobry wózek niz taniego sekacza

Cytat:
nigdy nie bedział miał pewnosci to po co przepłacac.

ups wpadka ))

oki odpuszczam ale kazdy ma prawo do swojego zdania???
czy sie myle ??

a co do auta z salonu to masz na niego gwarancje jedziesz i reklamujesz

Cytat:
2005-07-04 22:12:21, hard-drive pisze:
a co do auta z salonu to masz na niego gwarancje jedziesz i reklamujesz

oj bys sie zdziwil..kup np citroena i niech ci sie cos zepsuje to zobaczysz co warta gwarancja..szczegolnie jesli zepsuje sie elektronika a oni nie umieja naprawic

masz racje kazdy ma prawo do swojego zdania i nie nalezy nikogo potepiac za jego poglady
sprzedajacy wystawia swoja cene , kupujacy swoja i dochodzimy do porozumienia i wszystko jasne i nikt na nikogo sie nie gniewa i mysle ze nowy nabywca mojego bolida bedzie zadowolony

[ wiadomość edytowana przez: Biznes dnia 2005-07-04 22:23:55 ]

Cytat:
kup np citroena

chciałbym zeby przyszły takie czasy zebym sobie mogł sprawic nowa furke pachnaca fabryka.

smutno mi kto mnie przytuli

ide kimac dobranoc

Hard-drive, dwulitrówki chodzą na rynku po 13 tysięcy (realnie).

Faktycznie kiepsko jest z 1,5...

Tak czy siak za 8 tyś. to można kupić ATU z ostatniego roku produkcji ew. Nexię 1,5, a nie Espero

Samochodów na rynku jest faktycznie dużo, ale znalezienie czegoś naprawdę dobrego nie jest wcale łatwe...