| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-04 23:36:27 |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-04 23:44:24 Mialem to wrzucic wczesniej z Monstera, jakby nie bylo ladna robota . |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-05 00:12:44 Oj kornel widzialem kiedys puga 206.
Lakier sie ne iswiecił chyba celowo nawet ryse miał - jednym słowem auto po kobiecie do malowania. Tyle ze neiduzo przed zakupem sklejono go z dwóch. A fachowiec ozbaczył lakier i powiedział ok bo stary lakier. Ktos po prostu skutecznie zmatowił lakier... |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-05 00:26:34
Jedynym wyjsciem jest sms, jednak moim zdaniem najlepszy serwis z humorem na necie, codziennie przegladam i codziennie smieje, tak juz od 2 lat . Wysyla sie tylko raz i warto .
Pozdrawiam |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-07-05 00:45:09 powiem szczerze ze po praz pierwszy widze cos takiego grunt ze słyszałem o tym ale widzac to to zmieniam zdania co do kupna samochdu na allegro......
P.S Koles wykonał dobrarobote klepania ehhehe
-------------------------------- alfa racing ride wtch me |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-05 00:59:26 Nie ma roznicy czy na allegro czy nie . Przeciez nikt zdrowy nie kupuje w ciemno przez "kup teraz" . A jesli komu sie nie chce sprawdzac czy byl klepany czy nie to juz jego sprawa . |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-07-05 01:02:33 No zgadza się tylko jak zgadzniesz czy sprawdzisz ze autko nie było klepane ????. niewiem czy w papierach sie coś wbija czy nie ..... ?
---------------------------- the same all |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-05 01:45:59 W papierach, pewnie ze w papierach, tam wszystko jest wypisane
. Kiedy jakie rysy, wgniecenia na masce itp, wszystko jest |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-08 04:13:37 Wypowiedz posiadacza autka, w sensie tego, ktory mial wypadek i go sprzedal blacharzowi:
"No to wreszcie sie ja odezwę Były właściciel tego C5, czyli ten który 19.06.2004 był w tym aucie i wyszedł z niego BEZ szwanku.
Otóż auto do dnia crashu było w 100% bezwypadkowe - jeszcze na gwarancji. Na pieknej polskiej drodze, po wyjsciu z zakrętuprzy ~50km/h nagle samo zaczęło sie obracać, jedno 360 i zaczęło drugie, potem był nasyp z którego siłą rozpedu auto zsuneło się odwracając kołami w górę Odkupił je w stanie widocznym w mojej galerii blacharz Citroena i zrobił dla siebie, nic nie klepał, wszystko wymieniał. Po roku sprzedaje/sprzedał. Jedyne co moge mu zarzucić to okreslenie "bezwypadkowy", dwa kolejne są jaknajbardziej trafne:
- Stan techniczny i wizualny idealny. - Serwisowany w ASO Citroen bo na ta chwilę auto własnie takie jest/było A do wszystkich forumowiczów prosba o NIE mieszanie mnie z błotem, auto sprzedałem ponad rok temu jako powypadkowe, do Umowy dołączone fotki stanu jak w galerii, z tego co wiem po naprawach przeszło wszystkie wymagane badania i zwrócono, mnie zatrzymany, Dowód Rejestracyjny. Takze ewentualne bluzgi za "opis auta" kierować bezpośrednio i JEDYNIE do sprzedającego!!!" Cytat ze strony www.joemonster.org |