Bezwypadkowe auta na Allegro - szok hehe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
artykuł

I potem sie dziwic ze rdzewieje.
Ps. naprawde dobrze wyklepany.

Mialem to wrzucic wczesniej z Monstera, jakby nie bylo ladna robota .

dobre na allegro pewnie do co drugiego autka by można zrobić cosik takiego.
PS. nie ma co ale gościu co robił to autko to niezły fachowiec. godny polecenia

a na joemonster mozna się zajerestrować bez wysyłania jakiś sms-ów ( szkoda mi kasy ) ?? bo narazie opcji bez sms-a nie widze. pomóżcie nie inteligentnemu człowiekowi bo chce wszystko tam poprzeglądać a żeby to robić trza sie zalogować

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-07-05 00:02:39 ]

Niestety taka jest prawda, ludzie kombinuja jak sie tylko da. Wiele razy jak naprawiam auta klientom i nagle zaczyna klient opowiadac jakie to auto jest super bezwypadkowe, jezdzone przez kobiete. Patrze na maske a tu spachla docierana chyba papierem 180 , podluznica "klepana" mlotkiem, ale ktos dal sie zrobic w konia. Ludzie sie podniecaja ,ze lakier ladny , swieci sie ,ale nie rozumieja ,ze jak jest swiezo polozony to tak bedzie

Oj kornel widzialem kiedys puga 206.
Lakier sie ne iswiecił chyba celowo nawet ryse miał - jednym słowem auto po kobiecie do malowania.
Tyle ze neiduzo przed zakupem sklejono go z dwóch.
A fachowiec ozbaczył lakier i powiedział ok bo stary lakier.
Ktos po prostu skutecznie zmatowił lakier...

Cytat:
2005-07-04 23:59:32, Grochu15 pisze:
a na joemonster mozna się zajerestrować bez wysyłania jakiś sms-ów ( szkoda mi kasy ) ?? bo narazie opcji bez sms-a nie widze. pomóżcie nie inteligentnemu człowiekowi bo chce wszystko tam poprzeglądać a żeby to robić trza sie zalogować [ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-07-05 00:02:39 ]

Jedynym wyjsciem jest sms, jednak moim zdaniem najlepszy serwis z humorem na necie, codziennie przegladam i codziennie smieje, tak juz od 2 lat . Wysyla sie tylko raz i warto .

Pozdrawiam

powiem szczerze ze po praz pierwszy widze cos takiego grunt ze słyszałem o tym ale widzac to to zmieniam zdania co do kupna samochdu na allegro......
P.S
Koles wykonał dobrarobote klepania ehhehe

--------------------------------
alfa racing ride wtch me

Nie ma roznicy czy na allegro czy nie . Przeciez nikt zdrowy nie kupuje w ciemno przez "kup teraz" . A jesli komu sie nie chce sprawdzac czy byl klepany czy nie to juz jego sprawa .

No zgadza się tylko jak zgadzniesz czy sprawdzisz ze autko nie było klepane ????. niewiem czy w papierach sie coś wbija czy nie ..... ?

----------------------------
the same all

W papierach, pewnie ze w papierach, tam wszystko jest wypisane
. Kiedy jakie rysy, wgniecenia na masce itp, wszystko jest

Wypowiedz posiadacza autka, w sensie tego, ktory mial wypadek i go sprzedal blacharzowi:

"No to wreszcie sie ja odezwę Były właściciel tego C5, czyli ten który 19.06.2004 był w tym aucie i wyszedł z niego BEZ szwanku.

Otóż auto do dnia crashu było w 100% bezwypadkowe - jeszcze na gwarancji. Na pieknej polskiej drodze, po wyjsciu z zakrętuprzy ~50km/h nagle samo zaczęło sie obracać, jedno 360 i zaczęło drugie, potem był nasyp z którego siłą rozpedu auto zsuneło się odwracając kołami w górę Odkupił je w stanie widocznym w mojej galerii blacharz Citroena i zrobił dla siebie, nic nie klepał, wszystko wymieniał. Po roku sprzedaje/sprzedał. Jedyne co moge mu zarzucić to okreslenie "bezwypadkowy", dwa kolejne są jaknajbardziej trafne:

- Stan techniczny i wizualny idealny.

- Serwisowany w ASO Citroen

bo na ta chwilę auto własnie takie jest/było

A do wszystkich forumowiczów prosba o NIE mieszanie mnie z błotem, auto sprzedałem ponad rok temu jako powypadkowe, do Umowy dołączone fotki stanu jak w galerii, z tego co wiem po naprawach przeszło wszystkie wymagane badania i zwrócono, mnie zatrzymany, Dowód Rejestracyjny. Takze ewentualne bluzgi za "opis auta" kierować bezpośrednio i JEDYNIE do sprzedającego!!!"

Cytat ze strony www.joemonster.org