Witajcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie Klubowiczki i Klubowicze. Po dłuższej obserwacji forum, postanowiłem "ujawnić" się i wzmocnić reprezentację ściany wschodniej.

Przywitam Cię tradycyjnym AVE Cezar.......

HAJ !!...nooooo...rośniemy w siłę!!! ...Skończy się zima to i front wschodni ruszy...przynajmniej zawsze tak było

Witamy witamy, co prawda masz bardzo egzotyczny nick ale to chyba że będzie rzutowało na temat Twoich postów? ..

Cytat:
2003-03-02 11:33:11, MaciekGT pisze:
Witamy witamy, co prawda masz bardzo egzotyczny nick ale to chyba że będzie rzutowało na temat Twoich postów? ..

Bardzo egzotyczny.

Może będą zabarwione erotycznie...

A tak serio to witamy serdecznie.

AVE Cleopatra... witamy witamy w klubie maniaków Esperaków...... rośniemy w siłę to bardzo mnie cieszy.!!!!!

Oj a pamiętam początki jak to wszystko się zaczeło wtedy nawet bym nieprzypuszczał żę rozrośniemy się do jednego z najleprzych klubów internetowych.. no no

Tera pozostaje tylko czekać na następnych ze wschoodu.!!! lody puszczają wieć Wschód rusza.....

"...rozrośniemy się do jednego z najleprzych klubów internetowych..."

Eeee ?? A ktory jest lepszy ??

Witam kolejnego maniaka tego "cudenka" ktore chodzi keidy chce i jak chce nie bez zartow zcze milego przegladania forum

nie chciałem być pierwszy z uwagą do nicka ale już się przyłączę do opinii o niezwykłej jego "egzotyce"...czasem zwracamy się bezpośrednio "po nicku" nie będziesz się czuł obrażony jak będą do Ciebie "brzydko" mówić ??

Ja te sie przylaczam z powitaniami :)

Pozdr
Jadzwin

Witamy w skromnych szeregach.

P.S. Czyżby artysta?

Fajnie że Klubowiczów coraz więcej
...ale NICK mnie po prostu rozwalił... gdyby dziewczyna taki miała to rozumiem... ale facet?
Czyżby jakieś odmienne upodobania?
...jeśli tak to spoko... jestem tolerancyjnym gościem

...chyba że to tylko tak dla jaj

ŁUKASZ gdyby dziewczyna miała taki nick to nikt nie chciałby udzielać się na forum ,tylko wszyscy siedzieliby z nią na privie

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie. A co do Nicka, to jest to swobodna wariacja nt.słowa Espero, co zreszta uwypukliłem literami ( w "tajemnicy" rzeknę, że jest to zasługa pewnej Damy, która była w nim pierwszą). Rzeczywiście słowo "ujawnić" mozna odbierać wieloznacznie, ale jak wiekszość z Was preferuję Kobiety, choć odmienność czyichś preferencji mnie nie razi. I wielkie dzięki Lasombrze, że wpisał mnie do Klubu.Nie zawiodę pokładanych we mnie nadziei .

I ja witam nowego członka forum :) bądź co bądź z kontrowersyjnym nickiem :)

Cytat:
2003-03-02 22:03:34, SPERmOjadEk pisze:
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie. A co do Nicka, to jest to swobodna wariacja nt.słowa Espero, co zreszta uwypukliłem literami ( w "tajemnicy" rzeknę, że jest to zasługa pewnej Damy, która była w nim pierwszą). Rzeczywiście słowo "ujawnić" mozna odbierać wieloznacznie, ale jak wiekszość z Was preferuję Kobiety, choć odmienność czyichś preferencji mnie nie razi. I wielkie dzięki Lasombrze, że wpisał mnie do Klubu.Nie zawiodę pokładanych we mnie nadziei .

No i wszystko jasne.

Pani się nie postarała i ucierpiało Espero

ZOLTAR!! BINGO!!!!

Cytat:
wielkie dzięki Lasombrze, że wpisał mnie do Klubu.Nie zawiodę pokładanych we mnie nadziei

HEHEHEHE nowy i jakie włazi dupstwo :D hehe no dobra żartuje :D

Witam witam calkiem mnie zaskoczyles jak czytalme twoje zgloszenie , tak czytam twoja xywe, i tak cholera moze to jakis kawal qurcze zglozenie niby ok, moze to ktorys klubowicz sprawdza moaj czujnosc czy nie przyjmuje kazdego jak leci.... ale patrze na profil hmmm spoko wiec ryzyko podjalem :D

Witam jescze raz, i nie mam nic przeciwko dziekowaniu mi, clakiem to lubie

dewiacje na kolacje:))))))))

witam...a nick....jest oryginalny