Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Rookie1984 Car-Audio Golf III Tomaszów Lubelski | 2005-07-05 23:50:12 Generalne nie ma co za bardzo polecac , celuj w mozliwie najwyższy model danej firmy i to cała filozofia. Oprócz Clariona i Pioneera zastanowiłbym sie jeszcze na będąc na Twoim miejscu nad tym JVCem KLIK, naprawde niezłe radio.
Pozdro. |
profil-usunięty | 2005-07-06 10:27:25 Pioneer vs. Clarion - ja osobiście Clariona bym wybrał, ale jak koledzy mówią JVC (sympatyczny model) to też radio godne rozważenia ![]() |
![]() _tbr_ bordowa piękność Otwock | 2005-07-10 11:39:06 ile odpowiedzi, tyle roznych rad...
ja pare postow wstecz zadalem identyczne pytanie i nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi, wiec postanowilem dzialac na wlasna reke. Poszedlem do sklep przedstawilem moj pomysl sprzedawcy (pionek czy clarion) a ten doradzil mi...... Kenwooda KDC W4031Y ![]() do tego trojdrozne glosniko Alpine na tyl i bas + gwizdki na przod i jestem w 100% zadowolony z wyboru. Gra swietnie, a laser sprawuje sie znakomicie. Specjalnie przejechalem sie po najwiekszych dolach i plytka nie zawiesila mi sie ani razu. A wracajac do Clariona, moj ojciec ma Clariona DB358RMP, podlaczalem go u siebie i wielkiej roznicy nie widze, choc wole mojego kenwooda. A co do pioneera, to sprzedawca w sklepie stwierdzil, ze pioneera by mi nie polecal, gdyz teraz te radyjka sa raczej przecietne, a pioneer leci juz tylko na opinii (to nie jest moja opinia, tylko sprzedawcy). W zwiazku z tym mysle, ze pozostaje ci wybrac niestety samemu, tak jak zrobilem to ja, lub ewentualnie przetestowac klika radii(co moze byc niestety ciezkie). [ wiadomość edytowana przez: _tbr_ dnia 2005-07-10 11:40:28 ] |
![]() Grzegorz75 Łada Samara 21093 Zgłobice | 2005-07-11 09:39:52
Faktycznie fajne radyjko. A nawet więcej niz fajne.
Witam MacTB ![]() ![]() ![]() ![]()
Jeżeli masz możliwość sprawdź osobiście. Nieukrywam iż coraz częściej słychać iż Pioneer to schodząca gwiazda. Jednak nadal trafiam na wątki gdzie jest OK. Twój wybór ponny. Zawsze warto pytać bo a nuż wpakował byś się w jakąś nieudaną serię. |