Serce mi szybciej zabilo... zobaczcie to cabrio!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tutaj link do de

beznadziejne drzwi...:/ wez takie otworz na ciasnym parkingu i wsiadz/wysiadz z samochodu!! reszta spoko!!

ciekawa koncepcja tylnych lamp. Hmmmm może kiedyś....

nie ma co....kompleksowo przerobiony essik.....

rzeźnia...

to zawieszenie to tylko na POLSKIE drogi !!!!

micab... ty jako posiadasz cabrio wiesz co znacza otwierane w gore drzwi.... z racji uszczelek w cabrio to trudne do wykoniania.. ja jestem pod ogromnym wrazeniem. respekt!!

Cytat:
2005-07-05 23:34:22, Yakee pisze:
rzeźnia...

Nic dodać, nic ująć

Cytat:
2005-07-05 23:38:00, KAMILA_Z_USTRONIA pisze:
to zawieszenie to tylko na POLSKIE drogi !!!!

kiedyś o nim czytałem on ma pneumatyczne zawieszenie

Dla mnie bomba, poza dwoma dwa zastrzeżeniami drwi faktycznie powinny się podnosić w góre po uwczesnym odchyleniu w bok, byłoby wygodniejsze, no i tem tylen lampy z merola jakoś mi się nie widzią.
Poza tym oczywiście autko super, kupa kasy i pracy włożone. Ogólnie cool.

jak dla mnie jest po prostu boski

fantastico rewelka jak dla mnie, wady?????? czepiajcie się ale to dzieło sztuki

Ciekawa koncepcja. Ja osobiście nie przepadam za tak ekstremalnym tuningiem, ale podoba mi się pomysł na tylne lampy i dźwierki lambo. Skoro ma pneumatyczną , PODNOSZONĄ zawiechę, to jest właśnie bryczka na polskie realia. Ustawiasz na HI i można śmiało jeździć nawet po dziurawych wiejskich szutrach

Aha. Kolor też fajny...

Nie w moim stylu, ale ogólnie auto REWELKA

nooo widac ze ktos niezle sie napracowal przy tej bryce ale mi osobiscie sie niepodoba moze tylko przednie lampy sa ok ale drzwi to patologia niech ci teleskop pujdzie to masz obicieta glowe

A mnie się nie podoba, za mocno udziwnione. Choć za wkład pracy szacuneczek.

Cytat:
2005-07-06 08:41:12, Janek-S pisze:
Ciekawa koncepcja. Ja osobiście nie przepadam za tak ekstremalnym tuningiem, ale podoba mi się pomysł na tylne lampy i dźwierki lambo. Skoro ma pneumatyczną , PODNOSZONĄ zawiechę, to jest właśnie bryczka na polskie realia. Ustawiasz na HI i można śmiało jeździć nawet po dziurawych wiejskich szutrach Aha. Kolor też fajny...

To nie są typowe drzwi typu Lambo .. w Lambo są odchylane w bok i podnoszone do góry w pozycji pionowej. np tak jak na tej fotce

Cytat:
2005-07-06 10:09:33, Raven pisze:
To nie są typowe drzwi typu Lambo .. w Lambo są odchylane w bok i podnoszone do góry w pozycji pionowej. np tak jak na tej fotce

Tak zgadzm się i temu napisałem "dźwierki Lambo" a nie "drzwi Lambo"

Cytat:
2005-07-06 10:16:03, Janek-S pisze:
Tak zgadzm się i temu napisałem "dźwierki Lambo" a nie "drzwi Lambo"

Spoko teraz rozumieć czemu Ty napisać dźwierki a ja myśleć że chodzić Ci o drzwi

Raven, masz rację, trzeba precyzyjnie i jednoznacznie wyrażać swoje myśli.