| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-07-06 09:28:10 Czy ma ktoś w Accencie I lusterka elektryczne? Jeśli tak to w jakim miejscu znajduje się panel do ich ustawiania? Wiem, że na rynek polski taki model nie był produkowany, ale może ktoś ma auto sprowadzonne z innego świata. |
pawson HF MEMBER Hyundai Accent 1,3 1 ... warszawa | 2005-07-06 10:39:48 heja
w drzwiach kierowcy na przetłoczeniu tapicerki pod lewy łokieć ... pa pawson |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-07-06 12:15:12 Masz mortek elektryczne, czy gdzieś je widziałeś? I gdzie można taki tzw. panel kupić i po ile? Boję się jechać do serwisu. |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2005-07-06 14:48:15 Nie mam elektryczych lusterek, ale widzialem cos takiego, gdzie kupic?, tego niewiem, jak nie serwis to szrot, niemam pojecia le cos takiego kosztuje. Szczerze mowiac to wolalbym sobie zrobic elektryczne szyby jak lusterka, ale ceny mechanizmow uzywanych mnie bardzo zniechecaja nie moiwac juz o nowych. Najpredzej to tzreba bedzie kupic nowsze auto gdzie juz wszsytko w nim bedzie co chce
Pozdrawiam |
PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-07-06 18:55:56 Hyundaia nie oddam . Co do zaślepki, to w tamtym miejscu mam diodę od alarmu, czyli nie ma problemu, oczywiście jeśli znajdę panel. Odnośnie lusterek, to mam jedno trzaśnięte, więc postanowiłem zaszaleć i wymienić na M3. Do wyboru miałem jednak sterowanie szkłem z zewnątrz lub elektrykę. Autem tym jeżdzę nie tylko ja, a za każdym razem regulować z zewnątrz Sami rozumiecie, siła wyższa |
pawson HF MEMBER Hyundai Accent 1,3 1 ... warszawa | 2005-07-07 09:25:13 heja
aj ... sorki racja pawson |
awariall HF MEMBER Hyundai Accent sedan Puławy / Wrocław | 2005-07-11 09:08:14 o fajnie bo ja tez planuje wstawic M3, a nigdzie nie moge znalesc ich do accenta z 96! Ty masz juz zakiejs do tego modelu czy bedziesz je odpowiednio modyfikowal? Jak juz zamontujesz pochwal sie mi pozdrawiam awariall@megapolis.pl |