| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kleszcz_ User BMW 316i & Peugeot ... Nisko | 2005-07-06 09:48:48 Uszek niekombinuj ze sprayem bo po co utrudniac sobie zycie. Podjech do p. Jozka Warchoła on ma lakiernie na ul.sandomierskiej (kolo Car system-wschod) i on Ci to zrobi na 100% . I mysle ze duzo nie wiezmie od Ciebie za takie pomalowanie , a jak bys sie sam chcial paprac ze sprayem i by Ci jeszcze niewyszlo?? To same straty.
Pozdrawiam |
uszek User VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | 2005-07-06 13:19:34 15 zł od brewki samo polakierowanie maskara wezmie osioł pistolet i pociagnie 3 razi i heh no ale na pewno zrobi to lepiej ode mnie
|
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-06 14:33:08 Wiesz ten "osiol" pracuje i zarabia i ten tez "osiol" uczyl sie zeby nie spierniczyc roboty, tak pewnie jak ty bys zrobil bawiac sie pierwszy raz . Wiec troszku zdrowego rozsadku, za darmo teraz po twarzy nawet sie nie dostanie . Pozdrawiam . |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-06 14:37:46
Gallus ale czasmie pierniczysz. Znajomy kiedys dostałbo nei miał zapaąłek a te ksoztuja 10 groszy wiec prawie darmo. Albo jak cie pobija ze nie masz kasy tez za darmo..
A co do malowania zalezy od długosci - kiedys malowałem sprayem klamke w poldku i nie widac róznicy w kryciu - jest za to w kolorze bo starszy pomylił sie .Na allegro facet sprzedaje dowolny kolro za 3 dychy + wysylka wiec taniej kupic farbe i prysnac u lakiernika. Ale trzyma sie juz 3ci rok. |
zoom User zoom zoom | 2005-07-06 14:43:47 Nie wydaje mi sie ze 15zl to tak drogo..
Tez nie jestem pewien czy na laminat (bo chyba z tego masz te brewki) kladzie sie najpierw podklad,lakier i bezbarwny wiec nie wiem czy nie wyjdzie wiecej. Pozdr. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-06 14:47:09 Aj ty moj maly filozofiku . Troche sie zamotales z tymi malowankami, nie do konca rozumiem no ale . Co ma piernik do wiatraka, ze zapalki 10gr czyli za darmo? a farba 30zl wiec ble ble ble . Mowa tutaj o robociznie, ktorej nie przeskoczysz przeciez u lakiernika i wezmie zawsze kase bo przecie nie ma na drugie "matka teresa" , dlatego dziwnie z jednej strony isc do lakiernika, a z drugiej strony nazywac go oslem, za to ze sobie koles zarabia, tak jak my wszyscy .
Kazdy napewno zrobil robote , ktora potrzebowala malo nakladu z naszej strony, a dostalismy za to kupe kasy , proste .
Pozdrawiam . |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-06 20:05:56 Heh Monty Python rulezz
"Pierdze w Twoim kierunku ,
Twoja Matka byla chomikiem, a od ojca jechalo jagodami! "
Wracajac jednak do tematu to wlasnie tak mysle . |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2005-07-07 09:25:53 "Uznajmy to za remis"
T. |