Lakierowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chce pomalowac brewki. Mam odpowiedni lakier. Ale nie posiadam takiego sprytnego urzadzonka jak pistolet. Jest mozliwosc nabicia farby do puszki w sprayu gdzies w okolicy lub ewentualnie ktos byłby tak miły i pomogł mi z własnym pistoletem Jakos bysmy sie dogadali.

[ wiadomość edytowana przez: uszek dnia 2005-07-06 09:36:08 ]

Uszek niekombinuj ze sprayem bo po co utrudniac sobie zycie. Podjech do p. Jozka Warchoła on ma lakiernie na ul.sandomierskiej (kolo Car system-wschod) i on Ci to zrobi na 100% . I mysle ze duzo nie wiezmie od Ciebie za takie pomalowanie , a jak bys sie sam chcial paprac ze sprayem i by Ci jeszcze niewyszlo?? To same straty.
Pozdrawiam

15 zł od brewki samo polakierowanie maskara wezmie osioł pistolet i pociagnie 3 razi i heh no ale na pewno zrobi to lepiej ode mnie

Wiesz ten "osiol" pracuje i zarabia i ten tez "osiol" uczyl sie zeby nie spierniczyc roboty, tak pewnie jak ty bys zrobil bawiac sie pierwszy raz . Wiec troszku zdrowego rozsadku, za darmo teraz po twarzy nawet sie nie dostanie . Pozdrawiam .

Cytat:
2005-07-06 14:33:08, _Gallus_ pisze:
Wiesz ten "osiol" pracuje i zarabia i ten tez "osiol" uczyl sie zeby nie spierniczyc roboty, tak pewnie jak ty bys zrobil bawiac sie pierwszy raz . Wiec troszku zdrowego rozsadku, za darmo teraz po twarzy nawet sie nie dostanie . Pozdrawiam .

Gallus ale czasmie pierniczysz.
Znajomy kiedys dostałbo nei miał zapaąłek a te ksoztuja 10 groszy wiec prawie darmo.
Albo jak cie pobija ze nie masz kasy tez za darmo..
A co do malowania zalezy od długosci - kiedys malowałem sprayem klamke w poldku i nie widac róznicy w kryciu - jest za to w kolorze bo starszy pomylił sie .Na allegro facet sprzedaje dowolny kolro za 3 dychy + wysylka wiec taniej kupic farbe i prysnac u lakiernika.
Ale trzyma sie juz 3ci rok.

Nie wydaje mi sie ze 15zl to tak drogo..
Tez nie jestem pewien czy na laminat (bo chyba z tego masz te brewki) kladzie sie najpierw podklad,lakier i bezbarwny wiec nie wiem czy nie wyjdzie wiecej.
Pozdr.

Aj ty moj maly filozofiku . Troche sie zamotales z tymi malowankami, nie do konca rozumiem no ale . Co ma piernik do wiatraka, ze zapalki 10gr czyli za darmo? a farba 30zl wiec ble ble ble . Mowa tutaj o robociznie, ktorej nie przeskoczysz przeciez u lakiernika i wezmie zawsze kase bo przecie nie ma na drugie "matka teresa" , dlatego dziwnie z jednej strony isc do lakiernika, a z drugiej strony nazywac go oslem, za to ze sobie koles zarabia, tak jak my wszyscy .

Kazdy napewno zrobil robote , ktora potrzebowala malo nakladu z naszej strony, a dostalismy za to kupe kasy , proste .

Pozdrawiam .

A mi za 15 PLN to by sie nie chciało nawet myć pistoletu, no i nie wspomnę o jakimś dłubaniu w gównianym, małym elemencie.

Czu: biorąc pod uwagę że w przeciętnej paczce jes z 60 zapałek, jeśli chciał tylko jedną zapałkę, to dostał za jakieś 0,166...6 gr (czyli z okresem.
Trzeba się jeszcze zastanowić czy to były zapałki afrykańskie czy europejskie) te afrykańskie mogą przenosić więcej zapałek, ale one nie migrują, czyli nie mogłyby się znaleźć w Polsce)) Ostatnio oglądałem Monty Pyton - Święty Graal)).

T.

Heh Monty Python rulezz

"Pierdze w Twoim kierunku ,
Twoja Matka byla chomikiem,
a od ojca jechalo jagodami! "

Wracajac jednak do tematu to wlasnie tak mysle .

"Uznajmy to za remis"
T.

To teraz z innej beczki. Gdzie przetocyc felgi. Kupiłem 4 od opla ale otwor centujacy jest o 0.5 mm mniejszy od mojego i nie chce wciskac na siłe bo pozniej moge nie zdjac. Jest w okolicy jakis dobry warsztat slusarski w ktorym mogłbym to zrobic tzn powiekszysz otwor o 0.5mm. Prosze o namiary