Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-07-06 12:36:36 Na Karchera z nim ![]() |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-07-06 12:42:35 W Ladnej kiedyś tak robiłem, ale w malcu może zejść farba. |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-07-06 13:42:07 To kupie benzyme bo jeste tania i skuteczna. |
![]() chio ŁADZIARZ Samara 21093MPI/Cit ... Kudowa/Warszawa/Pabianice | 2005-07-06 14:17:57 Dexter mały OT
Na HODZE jest do kupienia poziomy gaźnik Solex c 40 i głowica do malca Gość jest z Dolnego Śląska TUTAJ pzdr CHIO |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-07-06 14:28:24 Wielkie dzięki, poszło zapytanie do kolesia. Mimo to ja szukam 32 bo według wzytkich znaków na ziemie i niebie takie są najlepsze do malca. Szukam, czegoś takiego np. -dwugardzielowy gaźnik Solex PHH9 32mm z Fiata 1100R
A z silnika chciał bym coś takiego wydłubać. Abrth Jeszce raz wielkie dzieki. |
![]() dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2005-07-06 15:06:34 I znow OT sie szerzy ... ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-07-06 15:08:37 Docent wiecej tolerancji ![]() |
profil-usunięty SYMPATYCZNY GOŚĆ | 2005-07-06 23:47:42 Co do mycia silnika to mialbym pewne obiekcje ![]() Ostatnio w Poldku szwagier umyl silnik i spod myjni musialem go sciagnac ok 6km do domu Ladzina ![]() |
![]() 83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2005-07-07 10:21:09 Sa ludzie ktorzy twierdza ze nie powinno sie myc silnika i chyba cos w tym jest, bo niektore myjnie w Lodzi zycza sobie zeby przed myciem podpisac papier ze robi sie to na wlasne ryzyko i ze oni nie odpowiadaja za ewentualne komplikacje. Ja w kazdym razie w Samarze mylem silnik i nic sie zlego nie dzialo. Wczesniej jak w Sierrce umylem to odpalalem z 5 min, ale ruszla ![]() ![]() |
![]() Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-07-07 11:11:02 ja w ładzie pare razy myłem
latem i zimą nie było potem żadnych problemów uzywalem płynu z macro, w atomizerze spryskujesz,czekasz, i potem delikatnym strumeniem spłukać nie lac po całym silniku na raz, tylko delikatnym strumieniem punktowo karchera to mozna uzyc ale przy silniku w ciagniku rolniczym, i to jakiegos starszego typu. aha, jak myłem latem to wyjałem aku, zdjąłem przewody, kopulkę zakryłem folia, to samo zrobiłem z reszta elementów elektrycznych. pzdr ![]() |
![]() igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | 2005-07-07 12:25:10 rOWNIEZ MYLEM SILNIK PREPARATEM ZAKUPIONYM NA CPNie ZAPLACILEM 14 ZL. AKUMULATOR WYJELEM A NA ALTERNATOR WALNELEM TOREBKE FOLIOWA. SPSIUKALEM ODCZEKALEM KILKA MINUT I OPOROWO SZLAUFEM PO CALYM SILNIKU!NIC MU SIE NIE STANIE!
JAK MI SIE DOBRZE PAMIETA TO SILNIK PRZED PSIUKANIEM NA NIEGO POWINIEN BYC LEGKO CIEPLY! W PROFILU MAM ZDJECIE PO UMYCIU SILNICZKA! TYLKO PLASTIK MI ZŻARLO OD BESPIECZNIKOW! ALE TO SZCZEGÓŁ POZDRAWIAM! igiers |
karolmagdziarek Poznań | 2011-11-03 15:11:22
Witam. Najlepszym sposobem na umycie silnika jest mobilna myjnia parowa. Zwyczajną myjką pod ciśnieniem możesz uszkodzić silnik, bo łatwo można go zalać, dlatego zdecydowanie odradzam takiego sposobu! Natomiast używając mobilnej myjni parowej nie musimy się oto obawiać, ponieważ czyścimy gorącą para, a nie wodą pod ciśnieniem. Wykorzystanie gorącej pary pod ciśnieniem sięgającym 8 barów jesteśmy w stanie usunąć najtrwalsze zabrudzenia. Co istotne można to uczynić nie korzystając z chemii! Wejdź na zamowmycie.pl i umów się na usługę. Pozdrawiam |