Kierownica od Focusa :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie proste ... czy to zapasi do Essiego ? I czy jest wieksza niz oryginalna?

technicznie nie wiem, ale stylistycznie to raczej kiepsko, co ??

A ja tak pytam jeszcze sie stylistycznie nie zastanawialem bo nie wiem czy bedzie pasowac. Skorzane kiery sa i od Essiego i od Focusa. Od Essiego 3 ramienna od Focusa 4.

jakby była skórzana 4-ramienna do Essiego, to daj znać

Cytat:
2005-07-06 13:39:24, NoSeK pisze:
Pytanie proste ... czy to zapasi do Essiego ? I czy jest wieksza niz oryginalna?

NoSku a kuku

...... Essi ma szesciokąt Foca też inom poduszka ma inną wtyczkę i inny sterownik

zdjecia z klubu starszego Btara

a kiera Essi MK7 lub Fiesta MK III i IV ma tak:

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2005-07-06 14:28:27 ]

Siema Sinus Ty zawsze konkretnie walniesz

Nie ma co sie bawic z tymi poduchami i w ogole ... kupiem taka :

KIERA ESSI

Swoja droga chcialem jeszcze dolozyc poduszke dla pasazera, czy to wymaga jakichs kombinacji i dokladania sterownika jezeli mam juz poduche kierowcy ? Czy wystarczy sama poducha ?

chyba bedziesz musial zmienic ten fragment kokpitu z poducha ... i pociagnac kabelki.

No tak masz racje plastik i kable musze pociagnac - a co ze sterownikiem ?

sterownik jest ten sam,ale nie wiem jak sie podpiac pod niego.

Tu masz schematy jak podpiąc albo czym się róznią
tutaj

Cytat:
2005-07-06 14:40:10, NoSeK pisze:
Siema Sinus Ty zawsze konkretnie walniesz Nie ma co sie bawic z tymi poduchami i w ogole ... kupiem taka : KIERA ESSI Swoja droga chcialem jeszcze dolozyc poduszke dla pasazera, czy to wymaga jakichs kombinacji i dokladania sterownika jezeli mam juz poduche kierowcy ? Czy wystarczy sama poducha ?

Jak pamiętam to jest drugi sterownik i podprowadzenie do drugiej poduchyw instalce. Nie doumiany jestem czy z MK VI pasi do MK VII ( ale pamiętaj ze w Ingleze MK VI to w Juropie MK VII ehh ).
Niestety trza pod dechę zajrzeć czy jest wyprowadzenie z wtyczką do SRS pasażera. Ręki nie dam odciąć ale od 1996 były w standarcie wyprowadzenia

No i w dechę trza z prostokątem mieć jak mówią mądre glowy

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2005-07-06 15:19:32 ]

hmm
Wydaje mi sie że jest to jeden sterownik do którego podłaczone są 2 poduchy co zresztą widac na schemacie a on z pewnościa rózni sie od wersji z jednym SRS

Cytat:
2005-07-06 15:33:55, matias pisze:
hmm Wydaje mi sie że jest to jeden sterownik do którego podłaczone są 2 poduchy co zresztą widac na schemacie a on z pewnościa rózni sie od wersji z jednym SRS

Matias ja też nie kce stracić ręki