MotoNews.pl

Gdzie akumulator w 520i z roku 92?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam,moze to glupie i banalne pytanie,hehe ale nieststy nie wiem, gdzie znajduje sie akumulator?, moze ktos pomoze?

w bagażniku?

hmm, nieststy w bagazniku nic nie widac;/ kurcze moze zle patrze,ale tam tylko kolo zapasowe w podlodze jest,....a moze jezdze bez akumulatora,.heheehehehe, ale tak powaznie to nie wiem gdzie sie znajduje,.. moze ktos pomoze kto ma taki sprzet,...

A może pod tylną kanapą

Pod tylna kanapą po prawej stronie, musisz mocno szarpnąć za siedzisko do góry i wszystko bedzie jasne

W E34 nie było akumulatorów, silniki byłu tak dobre że nie potrzebowały prądu

A jak nie ma pod tylnym siedzeniem to będę w bagażniku najprawdopodobniej po lewej stronie za osłonką! Przynajmniej tak jest w E34 tds touring.

dzieki Panowie,teraz wiem gdzie szukac,.. pozdro

znalazlem, jest pod siedzieniem,hehe tylnim po prawej str,jak mowiliscie,...

Witam! Mam E-32 i wiem, że akumulator jest pod tylną kanapą. Niestety, nie bardzo wiem jak się do niego dobrać. Niby prosta sprawa, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnego przycisku, ani uchwytu do odblokowania kanapy. Nie chcę ciągnąć na siłę, bo boję się, że może coś się połamie.
Czy przy zdejmowaniu powinno się ciągnąć siedzisko do góry czy może próbować przesunąć do przodu i wtedy może coś się odblokuje? Mam to auto od niedawna i jeszcze go nie rozpracowałem.
Pozdrawiam.

Cytat:
2005-07-06 17:05:19, VANOS pisze:
musisz mocno szarpnąć za siedzisko do góry i wszystko bedzie jasne

Rzeczywiście. Szarpnąłem energicznie za siedzisko i po problemie. "Wszystko jest trudne, nim stanie się proste". Dzięki. Pozdrawiam.

Poziom tego forum jak zwykle rośnie widze

Tylko 518 ma akumulator z przodu.

Cytat:
2006-06-22 16:33:42, boogie pisze:
Poziom tego forum jak zwykle rośnie widze Tylko 518 ma akumulator z przodu.

Tylko co ma piernik do wiatraka?

Kto tu mówił o 518?

Widze tylko 520 i E32 ehhh

Cytat:
2006-06-22 16:33:42, boogie pisze:
Poziom tego forum jak zwykle rośnie widze Tylko 518 ma akumulator z przodu.

a ty sie gruuubo mylisz

Cytat:
2006-06-23 08:40:57, hz10 pisze:
a ty sie gruuubo mylisz

Dokładnie tak

Bo bmw to dziwne auto, mozna sie wszystkiego spodziewac!!!