3 eliminacja w Stalowej SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie więc postanowilismy dzisiaj w Adsie ze jak to wygląda że sa tylko 3 eliminacje na 1/4.
Jeżeli sie zmobilizujemy i zdobedziemy 8000 złotych to robimy kolejna impreze.
Termin ustalony juz jest na 28sierpnia.

Potrzeba osób które podejma walke o sponsorów - ja odpadam z pwoodu remontu - potrzebujemy kilka powaznych osób.

Potrzebujemy ludzi którzy zadeklarują sie do transportu , jak i pomocy...

Wiem że nei ma adama ale chyba kazdy jest za - jezeli chcecie pokazac co potrafi stalowa wola mobilizujcie siły i nic nie planujcie na weekend 27 i 28 sierpnia.
Wierze ze damy rade .
Jezeli wiekszosc bedzie na nie nie ma problemu - impreza sie nie odbedzie.

Pozwolenia zostawcie nam - to już mamy praktycznie potrzeba ludzi i $$$

Szczegóły ustalamy na spotkaniu w neidziele o 19 na Centrum będzie ADS.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-06 18:24:34 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-06 19:44:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-11 16:33:32 ]

Nie ma co myslec czy tak czy nie. Po prostu robimy kolejna impreze i tyle. Mysle ze osob nie zabraknie no i zapalu jak zwykle. Potrzeba wiecej spotkan przed. W niedziele obgadajcie sprawe, dajcie znac znajomym, osobom ktore pomagaly lub beda chcialy pomoc. Pierwsza wyszla nam niezle, a ta wyjdzie lepiej.

Pozdrawiam

Cos lasu rak nei widać i to mnie martwi .
W neidziele mysle sie to zmieni.

ja jestem za. prz pomocy moge zostać całe 2 dni nawet na noc ( kolejne extra grilowanie ). sponsorzy zawsze się znajdą. a tym bardziej że może wkońcu pogodzimy się z PSWU i razem zorganizujemy tą elimnacje. mam równiez małą prośbe: czy po spotkaniu w niedziele mógłby ktoś napisać na forum co zostało na nim ustalone / powiedziane dla tych którzy nie będą. POZDRO

PSWU robi w Birczy, co nie znaczy ze nie mozemy im pomoc, jesli ktos bedzie chcial. Sprawa do dogrania. W stalowej robi ADS + KTSW a i pomocy z PSWU nie ma co sie bac . Mysle ze pomocy nie zabraknie, jednak mam nadzieje ze ci ktorzy kiedys nie mogli lub nie chcieli pojawia sie. I nie chodzi mi tutaj o pojawienie sie i popatrzenie sobie w roli widza. Czuje ze w nocy znow bedzie ciekawie, przyda sie grill tym razem .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-07-06 22:04:31 ]

Cytat:
2005-07-06 22:00:31, _Gallus_ pisze:
Czuje ze w nocy znow bedzie ciekawie, przyda sie grill tym razem .

a ja czuje że gril się przyda na godzinke. potem znowu się będzie nam "nudzić" i jak ostatnio bedziemy przygotowywać impreze. mysle że po ostatniej extra imprezie zjawi się więcej bryk m.in. GS - Lancerem Evo V RS , Blauth - GMC Typhoon , Marcin Czernik - Subaru , czołówka Diesli ( Lupo Masters , Lupo CompSport , Skoda Diagtronik ). moze za bardzo rozległe marzenie ale może dwa , trzy z wymienionych się zjawi. teraz tylko czekać. wkońcu " jest jedna rzecz dla której warto życ... "

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-07-07 11:41:08 ]

Podstawa to chyba zapytanie czy pozwoli zamknąć drogę prezydent. Później można się zacząć bawić w sponsorów.
Teraz to już chyba poprawiony asfalt jest.
Swoją drogą to wydaje mi się, że sezon wakacyjny jest ciężki do zorganizowania czegoś takiego.
Co Pingu na taką organizację? Czy coś się w klubie zmieniło? Nie umniejszając, ale oficjalnie coś takiego zawsze zaczynał Prezes (chyba że o czymś nie wiem).

T.

[ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-07-07 09:36:29 ]

Cytat:
2005-07-06 21:14:47, CZUCZU pisze:
Cos lasu rak nei widać i to mnie martwi . W neidziele mysle sie to zmieni.

w szukaniu sponsorów nie pomoge ale do pozostałych rzeczy jestem zawsze chetny pomóc i jestem jak najbardziej za tym zeby to zrobic.

Cytat:
2005-07-07 09:31:48, Toom pisze:
Podstawa to chyba zapytanie czy pozwoli zamknąć drogę prezydent. Później można się zacząć bawić w sponsorów. Teraz to już chyba poprawiony asfalt jest. Swoją drogą to wydaje mi się, że sezon wakacyjny jest ciężki do zorganizowania czegoś takiego. Co Pingu na taką organizację? Czy coś się w klubie zmieniło? Nie umniejszając, ale oficjalnie coś takiego zawsze zaczynał Prezes (chyba że o czymś nie wiem). T. [ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-07-07 09:36:29 ]

Adam jest w Anglii.
Jak wróci bedzie za zimno na to.
On neichciał organizowac imprezy bo uwazał ze tylko on to moze a my nie .
Organizatorem jest KTSW czyli klub i klubowicze a nie tylko prezes , oraz ads lok .
Pozwolenia nei sa problemem dostalismy to jasno do zrozumienia , jedyny problem to 8000 złotych .

czuczu masz racje tutaj ale wszystko zalezy od tego jak ci klubowicze się spisza w sumie adas za wszystkim latała a tu kto zrobi to za niego ???

Ja oczywiscie bardzo chetnie pomoge

Co to dla nas trzeba pomyśleć nad tym.

Cytat:
2005-07-07 10:37:32, CZUCZU pisze:
On neichciał organizowac imprezy bo uwazał ze tylko on to moze a my nie . Organizatorem jest KTSW czyli klub i klubowicze a nie tylko prezes , oraz ads lok .

Nie mozna tak tego brac, bo wychodzi z tego jak bysmy chcieli cos komus lub sobie udowodnic, ze bez Adasia tez potrafimy. Chodzi o to ze raczej sytuacja, ze sa tylko 3 eliminacje, cos na nas wymusza. Po prostu jest tego za malo, a skoro mamy mozliwosci to zrobic , wiec moim zdaniem nalezy za to sie brac cala para. Gdyby Adam byl w Polsce napewno tez bysmy cos takiego zrobili, pomito tego, ze wczesniej na to sie nie zgadzal. Jesli juz powiemy tak, to kazdy wedlug mozliwosci bierze sie za to i robimy impreze jak zwykle zbajerowana . Sprawa tylko do zastanowienie czy uzyskamy teraz takie poparcie klubowiczow i funow jakie mielismy wtedy.

Pozdrawiam

wiec trzeba sie przekonać niech wszyscy co pomaga pisza ja niestety niepomoge bo mnei jzu niebedzie czego załuje bo moze byc zarabista imprezka zycze wam powodzenia i jak najlepie ...........

Dokąłdnie jakby adam był to tez bysmy zrobili.
Źle to napsiałem nei chce udowodnic itp po prostu chcemy zeby praca wielu osób nei psozła na amrne przez to ze były 3 eliminacje.
A 4 juz lepiej wyglada...

Mysle ze damy rade.

Grzesiu, ja myślę, że poparcie jest pełne zarówno wśród klubowiczów jak i FANÓW.

Ja ze swojej strony mogę zapewnić pomoc jak tylko będę miał czas i możliwości, a jak wiadomo moja praca jest nieprzewidywalna. Ale pomogę, oczywiście.

[ wiadomość edytowana przez: Remek dnia 2005-07-07 12:32:21 ]

Tez mysle ze damy rade.To musze sie znowu sprezyc zeby jakis "szerszen" nie skopal mi dupy A juz myslalem ze w tym roku nie bede musial sie brudzic w smarze
Pozdr.

Cytat:
2005-07-07 12:33:08, zoom pisze:
Tez mysle ze damy rade.To musze sie znowu sprezyc zeby jakis "szerszen" nie skopal mi dupy A juz myslalem ze w tym roku nie bede musial sie brudzic w smarze Pozdr.

HEHEHE to sie musisz bardzo sprezyc zoomik

Jest wiele spraw do przedyskutowania, moze nasune pare problemow do obgadania przez was w niedziele w szerszym gronie:

- sponsorzy NAJWAZNIEJSZE na chwile obecna- jak juz jest w oddzielnym temacie, Czu dasz komus, kto bedzie mial sie tym zajac wszystkie dane, telefony itp, do tych ktorych wtedy mielismy,dobrze jesli by ktos chodzil od nas i z adsu, jako dwaj przedstawiciele,
- pozwolenia i sprawy papierkowe w starostwie - ja sie tego podejme, gdyz moge to i przez telefon zrobic, mysle ze dobrze i sprawnie;
- jedzenie, barierki itp - podzwonic, popytac o terminy, mozliwosc wynajecia, od barierek wiele zalezy, od tego rowniez potrzebujemy czlowieka, ktory bedzie za to calkowicie odpowiedzialny,
- ochrona - stara taktyka mysle ze dobrze sie sprawdzila, najlepiej niech sie ludzie z ochrony wypowiedza co bylo nie tak, co poprawic, Lesia dalej widze jako szefa ochrony, bo sprawdzil sie w 200%;
- reklama, radio, gazety, ulotki , plakaty - z tym zchodzilo strasznie dlugo, moze warto sie juz teraz za to zabrac ;
- pieniazki tzw "operacyjne" - oprocz pieniedzy od sponsorow trzeba troszku wytrzepac ze skarbony klubowej na wode, jakies kielbaski na grilla przy nocnym czuwaniu itp, woda sie nie zajmowalem na ostatnich, moze byla od sponsorow, w kazdym badz razie pare setek nalezaloby miec na nieprzewidziane pierdolki, Czu jesli masz dostep do tej kasy to daj znac;
- Tag Hauer - to dopiero po zebraniu kasy, dlatego sponsorzy sa tak pilni, nie wyobrazam sobie eliminacji bez tego, choinka tym razem 5-tka;
- chyba byscie mnie nie poznali jakbym nie wspomnial o hostessach , nie wiem czy dziewczynki beda mialy teraz tez czas, sprawdzily sie super, jesli czasu nie beda mialy lub nie beda chcialo to sie pojedzie "wesolym autobusem" i porwie jakies z planety .

Jesli sobie cos przypomne to napisze jeszcze, wazne zeby na spotkaniu odpowiedzialni ludzie podjeli sie spraw w ktorych czuja, ze moga sie sprawdzic i cos zrobic.

Pozdrawiam

No tak jest wiele spraw do załatwienia.
Ale na sam początek trzeba załatwić u gościa zrobienie planu zmiany organizacji ruchu.
Jak się to załatwi to reszta powinna pójść bez problemu.
No i na koniec jest najważniejsza rzecz - Kasa.
Bez niej ani rusz