MotoNews.pl

Jak ustawić zegar w e46

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
głupie pytanie ale po wymianie akumulatora skasował sie zegar na liczniku i za nic nie moge go ustawić ma ktoś jakiś pomysł?

masz gdzies przycisk UHR/DAT ? jak tak to przytrzymaj go az zacznie mrugac ":" miedzy godzinami a minutami.

w e46 nie ma takich przycisków na liczniku są dwa przyciski jesden do kasowania licznika dziennego i do tych dziwnych wskazań idrugi którym jak bym nie nacisnoł to sie nic nie dzieje

a probowales ktoryms krecic ? z tego co wiem chyba prawym jest taka mozliwosc

kręciłem wyciągałem nawet próbowałem przeginać i nic

napewno trzeba ktores przekrecic zeby ustawic zegar bo kiedys na jakiejs stronie z usa czytalem, ale w ktora strone i jak mocno to juz nie wiem, cos tam pisalo ze musi sie pojawic na wyswietlaczu napis TIME albo UHR jak masz po niemiecku

nie wiem jak u ciebie ale u mnei zegar ustawia sie przyciskiem/pokretlem do wyboru cd/navi komputer .. .tym przy radiu z prawej strony. nie pameitam teraz czy w "settings" czy w "clock" ale to nei bylo takie trudne zeby znalezc. az jutro sprawdze gdzie dokladnie sie to robi. ale na 100% przy radiu pokretlem z prawej strony.

już znalazłem tak jak tolo napisał że trzeba kręcić no to wykręciłem odpowiednią godzine