MotoNews.pl

Poszukiwany kawałek Disco Polo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To bardzo poważna sprawa! Poszukuje piosenki Voyager - Johny (to dzony, dżony, dżony, polował na kangury, to dżony, dżony dzony przez wielkie zycie gnał...)
I prosze tyo potraktowac pwoaznie bo ten kawałek to sprawa zycia i smierci.

Z gory dziekuje

Pozdrawiam
Kuner

O siet...

przeszukałem mój cały zbiór i niestety tego kawałka nie posiadam a czemuż to takie ważne?

-----------------
jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu...

i to bardzo.. bo to jonny wlasnie polowal na kangury i to walsnie jonny przez wielkie zycie gnal...

Lepiej CI dam teledysk zespołu MIG, jak dla mnie numero uno wśród diskopolaków, koszulki z targowiska, spodzienie dresowe z 3 paskami, totalny wypas i kwintesencja gatunku...polecam

teledysk zespołu MIG jest poprostu namber łan... chłopaki wiedza co to dobra muzyka i wogóle są na nierząco ze wszytskimi trendami.. Kwintesencja polskiej muzyki

Cytat:
2005-07-07 17:58:50, Kuner pisze:
To bardzo poważna sprawa! Poszukuje piosenki Voyager - Johny (to dzony, dżony, dżony, polował na kangury, to dżony, dżony dzony przez wielkie zycie gnał...) I prosze tyo potraktowac pwoaznie bo ten kawałek to sprawa zycia i smierci. Z gory dziekuje Pozdrawiam Kuner

a ty to już do rewszty na głowe upadłes chyba

Cytat:
2005-07-07 22:33:25, toki pisze:
teledysk zespołu MIG jest poprostu namber łan... chłopaki wiedza co to dobra muzyka i wogóle są na nierząco ze wszytskimi trendami.. Kwintesencja polskiej muzyki

A kojarzycie tą screreen z teledysku???

Cytat:
2005-07-07 22:36:50, bizer_trikolor pisze:
a ty to już do rewszty na głowe upadłes chyba

A Ty ssij i zajmij sie lepiej szukaniem kawalka dla m,nie... Wiac ze nie puszczalem muzy jak na Polskim bylismy.. jakbym tam zapodawal hiciory to byscie padli...

Cytat:
2005-07-07 22:41:19, Kuner pisze:

Uśmiech No. 5
Jest też pacjent co na gitarze wymiata.....tylko , że jakoś jej nigdzie nie slychać .

mysle ze Zenon Martyniuk jest debesciak AKCENT

kuner teledysk mam - a ten song jutro Ci znajde - dzis juz jestem b. zmeczony zmiana auta

Cytat:
2005-07-07 22:41:19, Kuner pisze:

wixa skład!!!!!!!

Cytat:
dzis juz jestem b. zmeczony zmiana auta

jak to zmiana auta?

Stasiu przyznaj sie co kupiles wczoraj na gg widzialem ze masz w opisie ale bylem tak padniety ze niebylem w stanie zapytac

poki co tego songu nie ma, jak chcecie moge wam wrzucic ten teledysk po poludniu poszukam jeszcze

BTW Ascony juz nie ma jest cos nowego - fotki po poludniu ;-D

Stasiu master plaster zapodaj teledyska.. bo z teledyska sam dzwiek zgrac top juz latwiej

ROTFL

bua ha ha

Cytat:
2005-07-08 12:02:53, Koniu pisze:
ROTFL

O żesz kur... niemoge...