[128] do uratowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotki kolejnej 128 do ratowania

zegary które mi bardzo podobaja

Tu ta poprzednia 128

w bagazniku jest troche czesci z silnika

silnik 1100

pablo ! bralbym je !!
daj mi do siebie namiary to pilne...

jesli bys mi pomogl to chetnie kupie te dwie jak by byla mozliwosc

nagrywam juz lawete... :>

Cytat:
2005-07-08 12:26:48, trez pisze:
nagrywam juz lawete... :>

a hak w swoim pięknym autku kolega dokończył ?

no prawie jeszcze elektryka i podbic go...

mój kolega ma zderzaki od 128 lub 127 nie pamietam dokładnie w stanie dobrym tzn lekkie ogniska rdzy.jeszcze dzis sie dowiem dokładnie
ile mozna wyciągnąć za takie zderzaki??
czy to już rarytas??

a to chyba zalezy czy są od 128(sport) czy od 127

tak sie zastanawiam dlaczego tam u was gdzies w Polsce są takie opuszczone i z tego co widze w nie najgorszym stanie osemki sport a na tym moim dolnym sląsku... - NIC

e tam przesadzasz... trzba szukac.... pytac listy goncze pisac... :>
fakt faktem farta mam

Mnie interesuje ta druga, później dodana. Trez ni e bądź samolubem, bo sie pogniewamy

pisalem na forum furiatów sa to zderzaki z 128 jedynie pare plamek rdzy,nie tak jak te na czarno pomalowane.kolega jest chetny je sprzedac.pozostaje kwestja ceny.
za ile cos takiego by sprzedac:
200zł~250zł

WzW biore prosze o foty wczesniej na mejla trez@o2.pl

MCQUEEN to moze w takim razie sprzedasz mi zderzaki od swojej skoro tak mowisz ze ja jestem ignorant? ja nie mam zderzakow w 128 a ty masz ... wiec odpusc kazdy kombinuje jak moze zeby skompletowac fure...

[ wiadomość edytowana przez: trez dnia 2005-07-10 10:40:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: trez dnia 2005-07-10 11:11:30 ]

Pfff Trez wyluzuj... ja tu w pół żarcie a ty od razu nerwy.. czym to spowodowane? Nie sraj żarem bo coś spłonie

chcesz moje zderzaki? no problemo, ja odpuszczam te dwa fiaty, wole te zderzaki od tego kolegi WzW. Tym sposobem i wilk syty i owca cała.

O ile tylko te zderzaki mają kły.. bo na nich mi zależy, moje zderzaki są bdb.

Pfff Trez wyluzuj... ja tu w pół żarcie a ty od razu nerwy.. czym to spowodowane? Nie sraj żarem bo coś spłonie

chcesz moje zderzaki? no problemo, ja odpuszczam te dwa fiaty, wole te zderzaki od tego kolegi WzW. Tym sposobem i wilk syty i owca cała.

O ile tylko te zderzaki mają kły.. bo na nich mi zależy, moje zderzaki są bdb.

zeby sprawe rozwiązac bezkonfliktowo to moze juz ja bym wziął te zderzce

niestety zderzaki zostały sprzedane.
jeszcze tego samego dnia co dałem ogłoszenie napisał do mnie Pablo79 i zarezerwował je a nastepnego dnia był u mnie obejrzec je i kupił je od razu za 500zł
przykro mi ze tak długo nieodpisywałem ale mam problemy z dostepem do netu(siec radiowa)