[126p]Siwo w środku.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wróciłem od malca, najpierw pojechałem go zatankować (kupiłem ten dodatek) za 20zł a potem, chciałem podjechać do sklepu na Armii Krajowej (ta sama ulica, ale jakieś 2,5km dalej). W pół drogi pod MC w aucie było SIWO, myślałem, że mam brudne bryle hahahahahhahahahahahahhaha, ale zdejmuje i nic nie pomaga, otwieram szybę i jak machnąłem ręka to na zewnątrz powstał takie śmieszny obłoczek heheh. Zjechałem na parking w MC otwieram silnik, a tam, też siwo i mocno paruję z silnika, sprawdza poziom oleju, ubyło. Cały silnik mam zalany olejem, cieknie mi miedzy wałem (czy jak to tam się w malcu zwie) a silnikiem. Mam obryzgany tłumik od spodu i dlatego to jeszcze dało taki smród….. Co wy na to?? Jakie zimeringi trzeba zmienić??

Zimering kopulatora bezwladnosciowego przekladni mechanicznej. i sprawdzic czy abgnet nie wypadl i czy srubek nie wywalilo od obejm.

Może nie poruszajmy tu kwestii uszkodzonego bajgulatora bo to tylko wtedy jak cewka na wał nie daje i do tego jest HP. Starajmy się na ogólnym utrzymać porządek wypowiedzi.

(powiedział se jeden z większych offtopowców )