Zlot na zaspie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
09 03 93 zlot espero gdańsk zaspa pas startowy godżina 11

Wtedy chyba jeszcze nie było espero w Polsce

Witam.

Chętnie bym się zjawił, ale nie mam narazie czym. Pomysł dobry, sam zamierzałem na wiosne zrobić zlot esperaków z Gdańska i okolic. Przy najbliższej okazji warto sie spotkać, pogadadać i porównać osiągi

Zgłoś się do Zrgregora, może zjawi się 9 na Zaspie. On sam jest z Sopotu.

Cieszy mnie, że coraz więcej osób odzywa się z północy.

Jestem za spotkaniem, dobry pomysł.
Kto jeszcze się dopisze ?

panowie panowie... na to czkekałem... nareszcie jakiś zlocik w gdańsku się szykuje (jestem z pruszcza gdańskiego).... mam nadzieję że wpadnę.... oby coś mi nie przeszkodziło... ale możecie na mnie liczyć... tylko napiszcie czy na 100% się odbędzie....

aha, jeszcze jedno, trzeba by było to jakoś bardziej rozreklamować żeby nie było tak że przyjedzie tylko parę samochodów... i mam nadzieję że jakieś wyścigi będą, tylko no właśnie... problem z tym że ludzie muszą się o tym dowiedzieć, może niech ten co przyjedzie niech się tu wpisze, ja tam powiem znajomym o tym.... mam nadzieje że przyjdą

kurcze no... nie bede miał futy... no cóż... podobno szkoła pomoga, ale niestety nie mogę... ale na pewno będe tylko że nie zmotoryzowany

KOLEGOM PRZYBYŁYM NA SPOTKANIE BARDZO DZIĘKUJĘ

Czyżby totalna klapa ??????

chyba na to wygląda

Byłem na zlocie Gdańsk-Zaspa, szkoda było nas tylko trzech.
Podejrzewam że spotkanie było słabo nagłośnione.
Ale sobie pogadaliśmy, popadał deszczyk i wszyscy
pojechali do domu.
Szkoda, może następnyum razem będzie nas więcej.

Piotr G. z Gdańska

TAK MOGŁOBYĆ LEPIEJ ALE BYŁO NAS 3 TENORÓW 1-ELEKTRONIK 2- INFORMATYK 3-MECHANIK