[S] silnik 899spi bez osprzetu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam kompetny dół 899 rocznik?? niewiem ma przekulane ok 90tyś km w skład zetawu wchodzi blok wał wałek miska pompy no kompletny dół zakładać i śmigać Nr silnika są ale niemam do nich papierów silnik jest z niemiec niestety papiery do mnie nie trafiły bynajmniej w polsce poszukiwany nie jest bo już mi go sprawdzali, cena to 250 zeta, jeśli ktoś sobie zażyczy dołoże jeszcze głowice która w nim jeżdziła i jeszcze jest zamontowana cena razem to 350 wtedy to już bedzie komplet prawie tylko osprzet jeszcze który można z 903 założyć. Olej świeży i żułty wiec tragedii niema, moge odsprzedać samą głowice za 150. Możliwa wysyłka itp.

taki dół silnika by się przydał ale bezwzględnie z papierem;/

papier zawsze mozna dorobic

jasne - gdzie?

Silniczek jest z roku pańskiego 94, hm niebede wam tłumaczył jak sie mataczy z nr jedno jest pewne jesli macie zakatowaną 900 ale zarejestrowaną i niechce sie wam remontować to z nr akurat sobie poradzicie...

Cytat:
2005-07-10 08:02:26, Pat_kdb pisze:
jasne - gdzie?

nie bede tego pisal na forum, wazne jest tylko zeby silnik nie byl nigdzie ewidencjonowany w polsce czyli imporcik tylko z rozbitkow albo cus. a reszta to juz raj.

to prosze mnie taka instruykcje na GG zapodac.

ile wyniesie przesylka i w jakim stanie ten silniczek bo jestem zainteresowany

Ja za transport swojej 900 z Wrocka do Wawy kurierem płaciłem ok 100 zł

Trudno powiedzieć w jakim jest stanie bo jeszcze go nie rozebrałem ale skubany żle nie wygląda. W ramach wakacyjnej promocji "SWAP FOR FUN" nawet go umyłem . Sam dół to pewnie 60kg tak że niewiem ile przesyłka wyjdzie pocztą pewnie z 40 zeta. Myśle że może jeszcze troche u kogoś poszumieć tak ze cena chyba nie jest kosmiczna.

poczta wysyla tylko do 20kg. wiec qrier only

Skoro nikt niechce całego silnika to sprzedam:
-Kolektor wydechowy na szpilki nie obejme cena 50,
-głowica 150,
-miska oleju 50
-kompletny dół bez papierów 200,
-kape zaworową cewki i monowtrysk 150,
-zamach 30,

Cytat:
2005-08-12 22:02:24, RUFF pisze:
Skoro nikt niechce całego silnika to sprzedam: -Kolektor wydechowy na szpilki nie obejme cena 50, -głowica 150, -miska oleju 50 -kompletny dół bez papierów 200, -kape zaworową cewki i monowtrysk 150, -zamach 30,

interesuja mnie kompletne cewki z tym mocowaniem to pokrywy zaworow jaka cena?

Nic z układu wtryskowego nie sprzedaje tylko sam silnik bez osprzetu...