MotoNews.pl

Fiat 128 sport [wersja limited]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Słyszałem ze byla jakas taka wersja osemki sport z czterema okrągłymi lampami z tyłu. Słyszeli wy o czyms takim? Ile tego było i jaki miało silnik?
Tak na marginesie; niektórzy pewnie pamietaja jak mialem taką czerwoną ósemke, rok temu ją sprzedałem, była do remontu. Teraz jest juz zrobiona na sportowo, kubły, klatka, szerokie fele i uwaga... 2.0 16V + turbo . MOc około 240-250 KM.

Były takie, owszem

Tyle, że bardzo rzadka wersja i tylko 4 lampy z tyłu miały sedany 2d.

Więcej fotek znajdziesz na www.fiat128.de

to nie byla zadna wersja limited tylko usportowiona wersja 2drzwiowego sedana 128........ nazywala sie RALLY (silnik bodajze 1300 bo wczesniej byly tylko 1100)

reszta tutaj........>>>>>>>>>KLIK<<<<<<<<<<
warto to jeszcze poczytac.......>>>> czytaj <<<<<

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2005-07-09 23:51:35 ]

Cytat:
2005-07-09 23:43:59, _dOMAN pisze:
to nie byla zadna wersja limited tylko usportowiona wersja 2drzwiowego sedana 128........ nazywala sie RALLY (silnik bodajze 1300 bo wczesniej byly tylko 1100) reszta tutaj........>>>>>>>>>KLIK<<<<<<<<<< warto to jeszcze poczytac.......>>>> czytaj <<<<< [ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2005-07-09 23:51:35 ]

dzwoncie po pogotowie mialem zawal... TAK SIE ROBI RAJDOWKI

Cytat:
2005-07-09 22:46:40, Tomas128 pisze:
Słyszałem ze byla jakas taka wersja osemki sport z czterema okrągłymi lampami z tyłu. Słyszeli wy o czyms takim? Ile tego było i jaki miało silnik? Tak na marginesie; niektórzy pewnie pamietaja jak mialem taką czerwoną ósemke, rok temu ją sprzedałem, była do remontu. Teraz jest juz zrobiona na sportowo, kubły, klatka, szerokie fele i uwaga... 2.0 16V + turbo . MOc około 240-250 KM.

masz coś więcej o tej 8-ce? może właściciel chciałby się nią pochwalić na stronie klubowej

poki nco nic o niej nie mam, moze nie dlugo go nawwiedze i zrobie foty, ale wiem ze bedzie na zlocie w Bielsku-Białej (miał byc w kraku ale jeszcze jej nie przerejestrował)

Cytat:
Tyle, że bardzo rzadka wersja i tylko 4 lampy z tyłu miały sedany 2d.

a ja słyszałem ze sport coupe byly z 4 lampami z tylu

wiedziałem ze gdzieś coś takiego z 4 lampami widziałem

[ wiadomość edytowana przez: Tomas128 dnia 2005-12-16 22:24:16 ]

fiacix

a to napewno jest oryginalan wersja bo jak dla mnie to te światła są jakies takie nie teges nie fiatowe bardziej ferrara trzeba by Barta spytać jak była to musi coś wiedzieć

To przeciez 128 sport coupe..z innymi lampami..

no tak tylko rozchodzi sie o to czy to oryginał ale jak patrze że to polskie blachy ma to raczej napewno jakaś wesoła twórczość właściciela

Cytat:
rozchodzi sie o to czy to oryginał

?

no pewno że nie

Panowie przeciez to wyglada jak paździeż, włosi na pewno by ręki do tego nie dołożyli, woleli by sobie ja uciąć

[ wiadomość edytowana przez: ISO-lator dnia 2005-12-17 00:55:56 ]

brzyyydal 128 coupe pozbawione listewek ozdobnych z tylu wyglada gorzej niz ubogo.....
edit: jedyny "plus" takich lamp a raczej ich poziomego ulozenia wzgledem karoserii jest fakt optycznego rozszerzenia tylu auta... seryjne lampy"w pionie" ograniczaja powierzchnie blach no ale to marne pocieszenie

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-12-17 13:55:17 ]

Bart nie narzekaj
Jak ma 240bhp to mu sie wszystko wybaczy.
A mnie sie podoba.
Osobiście mógłbym takim czymś jeździć ;P
Pozdro!

odrazu widac reke Jesiona

dziwnie te swiatla wygladaja...jakos tak nie siedzą no ale kwestia gustu
a tak przy okazji wie ktos co sie stalo z Alitalia z Krowoderskiej w krk? od pewnego czasu juz jej tam nie widze. poszla na zyletki czy ktos ja odnawia?

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-12-17 15:09:06 ]

jakbym juz bardzo chcial popsuc tyl 128 coupe to bym zobil tak zeby wygladal mniej wiecej jak tyl fiata coupe i zamontowalbym mu lampy od 850 sporta w ten sposob:

Cytat:
2005-12-17 15:01:48, Koniu pisze:
odrazu widac reke Jesiona

Że niby co??