Virtualny Tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
normalnie musze sie wam pochwalic.. ostatnio jak mi sie sesja skonczyla to zaczelo mi sie nudzic i zaczolem sie bawic... oto efekty... nie jest to wolne od bledow i wiem ze sa duuuuuuzo lepsze VT w sieci ale mi sie tam podoba
pierwsza moja praca jaka zrobilem:
przed:

po:

druga praca:
przed:

po:

jutro zaczne robic nastepne;];] jak ktos sie tym zajmuje to tez wrzucajcie i oceniajcie ;]

a zrobilbys mi cos takiego ??

Druga propozycja mi się bardzo podoba

Cytat:
2005-07-09 23:41:13, taz pisze:
a zrobilbys mi cos takiego ??

... wszystko sie da przedyskutowac.... chyba ze chodzi ci na zywo to juz gorzej;/:]

zrób mi VT tego

Accord bardzo ładny

Cytat:
2005-07-09 23:43:17, sterciu pisze:
zrób mi VT tego

sterciu podejmuje wyzwanie;];];]
ale pszukam innego zdj z ta carina po prostu potrzebuje wiekszego;]

Tu masz wieksze zdjęcia

ktoras wybiore i zrobie;];] mam nadzieje ze zaspokoje twoje pragnienie...(odnosnie VT oczywisice)

ja również mam taką nadzieję

mi tez sie accord podoba masz talent

A to moje stare. Kiedys zaczelem i nie skonczylem:

Uno mi sie nie podoba jak wyszlo. A honde mialem skonczyc ale mi przeszlo

hehe kiedys sam sie bawilem vt ...chyba nawet wrzucalem tu swoje pracke....ale dla przypomnienia :

a co do Cariny - to tez podejmuje wyzwanie - zobaczymy co bardziej sie spodoba sterciowi

To ja chyba poszukam jak mi Grzechu kiedyś kiedyś kiedyś Forda StreetKA przerobił

no musze powiedziec ze ta laguna niezle przerobiona... jzu sie boja konkurencji ale zobaczymy kto jakie bedzie mial;];]

no Grzechu na twoją pracę równiez czekam z niecierpliwością

no to ja tez sie zglaszam z kandydatem do zmian

sterciu - jak tam postepy ? idzie jakos ? heh no ja juz troche rzezbie tylko jeszcze dobrze by bylo wiedziec jaki rodzaj tuningu preferuje wlasciciel Cariny

a co do ka-czki dla Storm to bylo cos takiego :

Cytat:
2005-07-11 09:50:10, Grzechu pisze:
sterciu - jak tam postepy ? idzie jakos ? heh no ja juz troche rzezbie tylko jeszcze dobrze by bylo wiedziec jaki rodzaj tuningu preferuje wlasciciel Cariny

lol to nie sterciu robi tylko ja dla stercia;]
a odpowiadajac na pytanie mam juz projekt i powoli przechodzi w faze realizacji