MotoNews.pl
9 Kupić? czy doskładać na Philips BlueVision? (104973/45)

Kupić? czy doskładać na Philips BlueVision?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Krótko:
Najtańszy XENON! BlueSilver H4,H7,H1+ Postojówki
Czekam na opinie, może ktoś posiada takie ?
Warto w to inwestować ?

PS. ... i te posojówki gratis!!!

To nie sa ksenonki tylko zwykłe zarówki z niebieskim szkiełkiem, zazwyczaj swiecą gorzej od standardowych, ale jak maasz ochotę to kupuj.....

W takich momentach odrazu przypominają mi się żarówki o nazwie Zenon myślę, że nazwa adekwatna i do tych żarówek

hmm ...
za duzo zbierac nie bedziesz musial ...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57109258
Żarówka H4 Vision Plus 50% PHILIPS 100%oryginal

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57226824
WYMIATAMY ŻARÓWKI PHILIPS BLUEVISION model-H4

składaj...

tata ma takie zarowki h7 xenon mega white w vectrze i swieca bardzo jasnym biało blekitnym swiatlem, takie zarowki sa fajne ale do jazdy w normalny dzien, jesli jest mokro lub pada to jedziesz prawie jak na postojowkach, ja mam w escorcie takie z auchana niebieskie i ten sam efekt w deszczowe dni, moim zdaniem lepiej uzbierac i kupic Philipsy

mam dokładnie te co na ostatnim zdjeciu mega white, z tym ze kupiłem w makro za 25zł jestem zadowolony, nie jest to taka róznica jak na opakowaniu ale jakas jest tak na biało bardziej swieca, a zeby było gorzej podczas deszczu, nie wiem mnie sie dobrzejezdzi, ale mnie zawsze sie dobrze jezdzi

dla mnie to Zenony są zajebiste, mialem kiedys 2 komplety, wygladaly super a ze prawie drogi nie oswietlaly to inna sprawa Blue Vision lepiej oswietlaly, ale slabszy efekt. A te z Makro to coś pomiędzy
te "najtańsze" z linku wyglądają też na takie pomiędzy, ale wcale nie są najtańsze.

ja mam te imitacjie xeonow chyba nawet takie same. Wiec tak fajnie siwieci bialo niebieskim swiatlem. Mijania sa duzo gorsze. Jesli chodzi o dlugo to nie nazekam
Jechalem z Darkiem on ma Blue vision Philips taxiego U niego to dopiero razi bo oczach. Radze doskladac kase ;P

Ja jeżdżę na Philipsach BlueVision, już nie pierwszym komplecie i jest bardzo zadowolony.
Nigdy nie chciałem zakładać jakiś nie wiadomo jakich wynalazków, wolałem poczekać i kupić sobie porządne Philipsy, jakos nie mam zaufania do "Zenonów".

Czyli wszystko jasne, nie ma co oszczędzać tylko kupić Philips BlueVision. Dzięki za zainteresowanie.

Jeszcze masz opcję Osram Azurre.

ja polecam philips vision +50% swieca ostrym bialym swiatlem.
jesli cos tanszego to osram lub tungusram megalight 60%

w inne badziewia sie nie laduj

Osram to raczej droższe od Phillipsa ale i ......lepsze Miałem Osram Silverstar +50% i świeciły dużo lepiej niż standardowe ale teraz mam Osram CoolBlue i świecą wydaje mi się krócej ale bardzo jasno i super wyglądają, prawie jak.......biksenony