Termometr w każdym radiu z RDS!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio wyczytałem w auto moto chyba ( ta za 1,50) że mozna smiało zamontować specjalny moduł termometra tuż za radioodbiornikiem z RDS, podczepić do zasilania radia kabel do wejscia z anteną i wyprowadzić na zewnątrz czujnik (np. do środka zderzaka) i na częstotliwości 106 albo 108 Mhz (oczywiscie sobie mozna zaprogramowac tą fale ) bedzie wskazywać temp.

podali cene 300 zl - ale moze ktos ma taniej

ale ta gazetka zapomniała zamieścić adres tego producenta .

...za te pieniądze miałbym el.szyby... i jeszcze zostałoby na jakiś prosty termometr

dobre... za 300 zł mogę sobie zamontować termometr, który będzie działał zamiast radia

będę sobie stację zmieniał lub CD wyłączał, żeby na temperaturę popatrzeć... za 300 zł... ale się rozbawiłem

za 4,99 idzie kupić cyfrowy termometr z róznymi innymi funkcjaki typu godzina stoper i takie tam pierdoły

To juz lepiej jakis od Mondeło MK1 podłączyć

a co powiecie na różnego rodzaju mieszki na lewarki brewki itp. małe pierdółki kosztujące niekiedy wiecej niż te 300 zł, i tez sobie bedzie można popatrzeć , cena fakt zaporowa ale w poscie szukam tanszego odpowiednika

a ja wam powiem że to jest dobre po co oblepic kokpit termometrami gdy można mieć te informacje na radyjku najlepiej jeszcze fordowskim ,a jak .
super sprawa sam rozważam taki kupić poprzez sklep wysyłkowy CONRAD .
pozdrówka

Znam ten deseń