MAGNETYZERY... słyszeliście o tym ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Własnie na allegro wyhaczyłem takie cuś allegro

co o tym myslicie, może ktoś juz to testował ? chetnie pozanm opinie na ten temat, bo jesli wierzyć komentarzom tego goscia na allegro, no to opłaca sie takie coś zakupić

Buhahahahahahahhaha

Pic na wode - fotomontaz

Takie jest moje zdanie.

ja wezmę 23PLN, zmowię za Ciebie i Twój samochód zdrowaśkę i efekt będzie taki sam

no ale skąd by wzieli takie komemntarze pozytywne za to...i to jeszcze od osób z jakimś starzem na allegro..

no ale skoro tak mówicie..

podaj numer konta, żebym wpłacił ten hajs, a Ty juz się módl

Za 23 zeta ja odmowie 5 zdrowasiek w intencji Twojej i Twojego esiego

a ja przyjade i poswiece twojego essiego!!
ale gosciu na aukcji niezle sie rozpisal o tych magnetyzerach... ze tez mu sie chcialo!!
a jak chcesz zrobic magnetyzer, to tutaj poczytaj po prostu.... duzo taniej

Cytat:
2005-07-11 18:06:37, pytlar pisze:
a ja przyjade i poswiece twojego essiego!!

Hmmm.. ja podjade i poswiece go woda swiecona z Jasnej Gory

Cytat:
2005-07-11 17:34:09, idek pisze:
Własnie na allegro wyhaczyłem takie cuś allegro co o tym myslicie, może ktoś juz to testował ? chetnie pozanm opinie na ten temat, bo jesli wierzyć komentarzom tego goscia na allegro, no to opłaca sie takie coś zakupić

No, tego bym nie kupowa. Aczkolwiek magnetyzery działają. Tylko nie aż ta, jak je opisują.

Cytat:
2005-07-11 18:23:21, WilK pisze:
Aczkolwiek magnetyzery działają. Tylko nie aż ta, jak je opisują.

wilku ty wierzysz w te baje ??

Nie wierzę w reklamy. A na drugim aucie mam zamontowany komplet i jakieś tam efekty są. Niewielkie, jednak po dłuższej eksploatacji widoczne.

No własnie cos słyszałam na temat tych wynalazków.Uzywane są równiez przez odbiorców energii elektrycznej. Na poczatku rzeczywiscie jest mniejsze zużycie, ale później jest wiele wieksze niz przed jego założeniem , odradzam, jeśli na tym forum zdanie kobiety ma jakies znaczenie

już ktoś to kiedyś ładnie ujął - magnetyzery są potrzene - ponieważ dociążają przednią oś w zimie

Miałem w trzech różnych samochodach

W Lagunie 1,8 95KM spalanie spadło o prawie litr - sam byłem w szoku

W Palio Weekend 1,60100KM nie zauważyłem różnicy

W Pugu 306 1,9D spalanie spadło minimalnie - jakieś 0,2-0,3 litra, ale miałem wrażenie, ze szybciej zbieral się z niskich obrotów (być moze było to tylko wrażenie )

Niestety nie zdążylem zdemontować ich z peugeocika, bo wstawiłem go do sprzedaży na próbę na weekend do autohandlu i w poniedziałek jak po niego przyszedłem, to zamiast samochodu dostałem kopertę z kasą

Diabelek wcale później sie zużycie energi nie podnosi! To bajki wkładane do głó przez sprzedających tą energie