| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-12 04:20:01 W przyblysku natchnienia (okolo 4 w nocy ) postanowilem stworzyc temat do rozmowy . Denerwujace juz sa te zatrzymania, wiec na czas wakacji mysle nad jakims gadzecikiem . Prosze o jakies opinie osob korzystajacych z antyradarow, badz radii CB, co jest lepsze? bardziej skuteczne?. Tyle co widzialem u Tooma anty sie sprawdza, a noga jego z pewnoscia nie nalezy do tych najlzejszych. Mimo to prosze o opinie i jakies typy, cena do 500zl.
Jeszcze jedna stronka TU Pozdrawiam EDIT: MAPKA] [ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-07-12 05:39:49 ] |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-12 09:24:56 Panie tu chodzi o koszta . A Gps wychodzi az nadto ponad 500zl . Antyradary sa zmyslym urzadzonkiem, chociaz zastanawiam sie nad CB, bo i za sprawa tirowcow o wielu wiecej rzeczach mozna sie dowiedziec, nie tylko gdzie "susza" , ale i gdzie korki itp. Nie chodzi tu o jakies pogaduchy, bo zasieg przy dobrym stojeniu max 8-10km. Musze sie do kogos podczepic kto wozi CB w aucie i zobaczyc o co kaman .
Pozdrawiam |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2005-07-12 09:30:16 Ja miałem przyjemnośc zrobić pare tysiecy km tirem z cb radiem I musze powiedzieć że jest to nie samowity bajer. Nie dośc że wiesz dokładnie gdzie jest jakaś kontrola to jeszcze wiesz o objazdach itd ,można dowiedziec się jak dojechać w planowane miejsce, dla mnie bajer. Jedyny minus to te szumy ktore czasami już denerwuja i rozmowy o dupie marynie innych kierowców, najbardziej mi się podobało komentowanie przez kierowców stojacych dziwek i zbijanie z kolesi jadących na halogenach .
Jechałem też paroma autkami z antyradarem, jak dla mnie ma to zaduzego opozniacza, plusem jest to że zajmuje malo miejsca . |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-12 09:35:39 Szumy o ile mi wiadomo mozna zmniejszyc autowyciszaczem czy jak tak to sie tam zwie. Slychac tylko jesli ktos cos mowi. Problem z miejscem nie jest istotny , moge i segmentowke technicsa wozic na miejscu pasazera, o ile bedzie dzialac w 100% . No nic ide na stopa i lapie tirowcow . |