KUPIŁEM OMEGĘ 2.0 A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To mój pierwszy post na forum. A więc 01.03.2003 kupiłem wreszcie opla omegę 2.0 A diamant CD rocznik 1993, data rej w Polsce 03.2002. Bardzo dziękuję klubowiczom LOB za pomoc i informacje i życzliwość . Dziękuję DANDAN za info o omegach 2.0 ,GELCZAS za info o 3.0, a przede wszystkim ROBERT KRAKÓW , którego codziennie nękałem telefonami z pytaniami , który zgodził się przyjechać , oglądnąć , sprawdzić , przetestować i doradzić czy warto kupić wypatrzony przeze mnie egzemplarz zrobił to całkowicie bezinteresownie i dodatkowo porzyczył mi gaśnicę i instrukcję obsługi. Jeszcze raz wielkie dzięki! .A co do mojej omesi: niebieski metalik , 199 000 przebiegu , klima , carawan , pochodzi z Austri , alu , el. szby i szyber , automatyczna regulacja tylnego zawieszenia , komputer , nie malowany . Zapłaciłem za nią 13 800zł . Sorryże na forum , ale nie mogłem się powstrzymać

YEEEAAAHHHH! Gratulacje!!!!! Ładniutki samochodzik. Automat czy manual? Nic innego tylko życzyć bezawaryjnego pomykania :) Czekamy na foty.

Witamy.
Słuszny wybór - będzie git.
Najpierw fotki, potem LOB Party

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Jest to manual. Zdjęć na razie nie mam , tylko jedno na Austriackich blachach .Na razie OMEGI też nie mam u siebie bo jest u kumpla który ma zrobić przegląd , założyć Autoalarm i jak zdąży do soboty to jeszcze gaz.Nie mogę się doczekać .
Pozdrawim

[ wiadomość edytowana przez: alicia dnia 2009-02-11 23:12:23 ]

Czolem !!

Witam w gronie LOB !!

no to gratulacje - oczywiście z powodu zakupu samochodu oraz z powodu zaistnienia na forum LOB.
co do zdjęć to zrób kilka fotek na zwykłym aparacie wywołaj. kiedy będziemy się widzieć na giełdzie to wrzucę je na skaner i już masz fotki w profilu.

Miło mi powitać kolejnego "dosiadacza" Bestii!
Życzę bezawaryjnej, miłej, wygodnej, szybkiej, bezkolizyjnej, pełnej adrenaliny i satysfakcji jazdy!!!!

Pozdrawiam

Robert

Witam Kolejnego "Bestialesa".
Mam nadzieję że będziesz stałym bywalcem , na forum jak i na Zlotach.
Do zobaczenia.