Eeehe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozdrawiam caly klub ze slonecznego i "wybuchowego" Birmingham.
wogole przesada, co chwile widze tu hyundaie coupeki.
Anglicy maja widocznie tez fiola na ich punktcie.
najnowsza sonate tez przyuwazylem tararara
POZDRO
milych wakacji
SiCNeSS

na stale wyfrunąłeś czy na wakacje tylko??

a na wakacje tylko, dluzej bym tu chyba nie wytrzymal z angolami.
raz sa mili az do bolu, a chwile pozniej chce sie ich pozabijac
dziwny narod.
i maja tylko jedna odzywke do polakow.
"gdyby nie my to byscie byli niemcami" i tak w kolko. az smiac sie chce

pozdro 4all

Cytat:
2005-07-16 14:12:21, SICNeSS pisze:
"gdyby nie my to byscie byli niemcami"

własnie za to ich nie lubie nie ptrafią się przyznac do tego że gdyby nie ma my to ta ich pieprzona wyspa też by była Niemiecka

A jak tam puby mają dobre piwko czy tylko leją nasze?

ale top geara maja dobrego

po pubach nawet za bardzo nie mialem jeszcze okazji chodzic. za malo czasu i troche daleko odemnie z wiochy.
raz poszedlem w birmingham i wzialem sobie zywca ... 4 funty. SZOK
,a angielskie piffka tez dobre jesli ktos lubi ciemne, bo w 80 procentach wlasne te stoja na polkach

co mnie zszokowalo to to ze o 2 w nocy zamykaja wszystkie lokale i doslownie wyrzucaja ludzi, nawet jesli dopiero co zamowili
laski tez maja same ... eeee "przy kosci"
wiec tera anglicy chca przyjezdzac do polski gdy dowiedzieli sie
jakie sa nasze dziewczyny, po ile fajki i alkohol i ze mamy calonocne imprezy oraz sklepy 24h
hehehhe

yO!

Jak dla mnie to zywiec troszkę za drogi, ale wypić nasze piwko na obczyźnie to jest coś Mam nadzieje że pogoda jest w miarę

czy aj wiem czy na takiej obczyznie ? hehe tam niedlugo druga polska bedzie jestem ciekawy tylko ile ten kraj pociagnie hehe bo jak tak ansi tam beda wyjezdzac to u nas juz niedlugo lepiej bedzie

PS. nie ma sie co denerwowac wiekszosc anglikow to dla mnie mlotki tak jak ich gatka z enigma ze to ich wynalazek gdyby nie enigma to do dzisiaj by sie zastanawiali co za niemcy hieroglify pisza... i mieli by na taej pieknej wyspie piekne wyrzutnie V2