| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
VANOS E39 523i GLIWICE | 2005-07-12 15:54:03 Ja się niemoge narazie wypowiadać bo niemam B M W ale se kupie |
kriters BMW Member BMW 525 tds Piotrków Trybunalski | 2005-07-12 16:14:09 Bardzo ciekawa propozycja. Tyle tylko, że jak życie pokazuje na początku będzie zapał wielki, pełno deklaracji pomocy i współpracy a po paru tygodniach wiekszość osób się wykruszy. Ale jestem jak najbardziej za. |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-07-12 16:17:23
a ja myślę, że ma to szanse powodzenia, gdyż podejrzewam, że w zarządzie siedzieliby klubowicze poważni a nie niepoważni, a myslę, że paru by się takich powaznych znalazło, a to wtedy od nich by to zależało jak się "sprawy potoczą" |
VANOS E39 523i GLIWICE | 2005-07-12 16:21:30 OK to podpisuje się pod kolegą kriters-em.
Trzeba dobierać odpowiednich ludzi nie takich ze słomianych zapałem którzy po czasie stwierdzą że onie teraz niemogą bo czasu brak bo w pracy sie pozmieniało itd zaczna szukać zastępstw i wszystko sie rozsypie. Jeżeli od strony organizacyjnej wszystko bedzie dopilnowane to urosiniemy w potęge
Jestem na TAK |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-07-12 16:27:22
właśnie o to chodzi... Myślę, że są tacy w tym klubie. |
luke26dg BMW Member DG | 2005-07-12 16:28:09 a gdybyśmy mieli zrobić jakąś ściepę na to nasze forum i klub to jaką zaproponowalibyście kwotę??? |
Max2000 BMW Member bmw320 Warszawa | 2005-07-12 16:29:48 macie jak najbardziej racje.Jak klub to klub a nie jakas popierdulka.Normalni ludzie itp.Jestem za |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-07-12 16:34:11
nie mam pojęcia, np co pół roku 50zł? Albo miesięcznie 10zł. Albo jeszcze inaczej. Rocznie gdybyśmy zebrali z 50 klubowiczów np 5000zł to chyba mozna juz zaszaleć z imprezami, wyjazdami itp. To tylko tak piszę, bo wszystko jest do uzgodnienia... |
Ghost_24 BMW Member BMW E-36 Pinczow | 2005-07-12 16:37:59 uwazam ze Jeztom ma wiele racji w tym co pisze trzeba pomyslec cos powaznie o Klubie zacislic krag prawdziwych sympatykow BMW co za soba pociagnie ograniczenie dostepu dla innych "nie klubowiczow"bedzie w tedy milo i sympatycznie bez obelg glupich epitetow skierowanych do innych uzytkownikow.
Co do skladek to tez popieram
Zarzad oczywiscie powinien sie skladac z klubowiczow z roznych czesci polski zeby nie bylo ze.....zeby bylo sprawiedliwie wszystko organizowane... P.S to by bylo na tyle po wczorajszej bibce nie moge sie pozbierac az balem sie wchodzic na forum ze jakies glupoty powypisywalem ehhh... |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-07-12 16:55:29
oczywiście, jak już pisałem, np z każdego województwa |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-07-12 17:21:04 z kazdego wojewodztwa to moze byc problem bo na forum w sumie jest przewaga ludzi z 2-3 wojewodztw. co do zlotow mysle ze nie kazde wojewodztwo sie do tego nadaje poniewaz nie w kazdym jest jakas ciekawa okolica no i przede wszystkim jaki jest sens zeby powiedzmy 30 klubowiczow jechalo do kujawsko pomorskiego z lubelskiego i mazowieckiego jesli w kuj. pom. czy zach. pomorkism jest tylko 1 czy 2 klubowiczy? z tym zarzadem to byloby ok jesli bysmy mieli podobna ilosc klubowiczy w zachodniej polsce. wystarczy przejzec miejscowsci ludzi ktorzy sie wypowiedzieli w tym temacie, chyba wiekszosc jest z centrum albo z wschodniej czesci polski (niestety )
[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-07-12 17:24:04 ] |
gie_rappa BMW Member BMW 318is Coupe E-36 Dębica | 2005-07-12 17:27:40 Wow, Jeztom, wszyscy jak narazie sie zgadzaja... no i oczywiscie jak wczesniej mowilem takze jestem za ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-07-12 17:31:50
To co ja napisałem na temat 1- z każdego województwa to tylko przykład, mozna własnie regionami zrobić, zreszta to tylko jakiekolwiek propozycje, podejrzewam, że z czasem klubowiczów będzie więcej. Pozatym, zawsze można wymyśleć jakis system dofinansowań(ze składek) dla klubowiczów jadących właśnie powiedzmy wiecej niz x- kilometrów, zawsze można jakiś sposób znaleźć. Dzisiaj powiedzmy Tolo jestes w zarządzie i reprezentujesz część Północno-zachodnią Polski, za jakiś czas się okaze że w Szczecinie jest dużo Klubowiczów, no to oni wybieraja swojego reprezentanta, i "twoje" terytorium się uszczupla... (taka na szybko teoria wymyślona) pzdr |
vicia BMW Friend BMW E36 / 316i / M40 Jelenia Góra (Lubawka) | 2005-07-12 17:46:45 Ja też się zgadzam, myślę, że te 10pln miesięcznie nie uszczulpi naszych budżetów.
Problem z tym zarządem, bo wydaje mi się, że z południowego zachodu nie ma dużo osób. Jestem napewno ja z okolic JG i pawełO z JG. No i troszkę z Wrocka i okolic. Może są inni, ale jakoś na to nie zwróciłem uwagi w postach. Jeśli chodzi o jakiś logotyp to jest to bardzo dobry pomysł. Nawet naklejki na szybach z adresem strony, jak w filmikach ze strony http://mpwr.prv.pl/ bardzo fajnie wyglądają i powodują większe zainteresowanie i może więcej członków w przyszłości, a co za tym idzie i zwiększenie kapitału na jakies zloty, konkursy, itp., itd.[ wiadomość edytowana przez: vicia dnia 2005-07-12 17:48:48 ] |
Red_Becia BMW Member BMW E-39 528i www.bmwfan.pl | 2005-07-12 18:11:15 Witam
Dobra idea z tym określeniem statutu klubu. Do tej pory nazwa "BMW Auto Klub" to zdecydowanie nazwa (tylko) forum. W znanym mi klubie "XXX" każdy kto chce zostać klubowiczem MUSI wypełnic ankietę zawierającą określone dane (poprzez którą nie jest anonimowy) i dopiero wtedy ma możliwość pełnego uczestnictwa w "życiu" klubu, oraz dostaje możliwość przeglądania i zabierania głosu w sprawach dot. tegoż klubu.
hmm, co do składki, proponuję sobie przypomnieć wielki entuziazm w składaniu deklaracji wpłat na utrzymanie strony Pawła, co w rezultacie odbiło się w wielkiej mierze echem i umarło śmiercią naturalną....okazało się że jak przyjdzie co do czego to nie ma zbyt wielu chętnych na wyciąganie kasy. To moje spostrzeżenia. Zabrałam głos, choć wiem że nie będę czynnie uczestniczyć w życiu klubu, ponieważ tempo życia nie pozwoliłoby mi na to. Jeśli zdecydujecie że tacy jak ja "bierni" forumowicze nie będą mieli tutaj czego szukać , to pewnie się z tym pogodzę
pozdrawiam Ania |
PIOTREK_WAWA BMW Friend BMW 323 e-36 coupe warszawa | 2005-07-12 18:15:23 witam!! nie wiem czy mogę się wypowiadać na tak istotny temat gdyż jestem na liście oczekujących ale moim zdaniem jest to dobry pomysł ze składkami pozdro |
kornat BMW Member BMW e-39 530d Wrocław | 2005-07-12 18:50:15 Wszystko fajnie tylko pozostaje jedfna kwestai, jeśli składki to i jakis system kontroli zbieranych/wydawanych pięnieędzy, niestety aby to wszystko było dopięte, najrozsądniejszym krokiem jest rejestracja Klubu w sądzie, mówie tak ponieważ wiadomo jak to bywa z finansami, zaufanie dobra rzecz, ale sprawdzanie jeszcze lepsza, to nic osobistego, poprostu życie uczy ostrożności, ogólnie inicjatywa jest ok tylko trzeba pomyśleć nad szczegółami. |