Pytanie do warszawiaków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wrzucam tu nie na hyde bo tu chyba wiecej osób bywa - gdzie w wawie mozna najtaniej nocleg znaleźc bo jade w piątek i zostaje do niedzieli i nie wiem czy mi nocleg u znajomych wypali. wiec moze ktos z wawiaków sie orientuje gdzie najtaniej bedzie?

w mariocie! nie no zartuje-jak bedziesz jechal samochodem to moim zdaniem najtaniej byloby gdzies przy jednej z tras wlotowych

a Moze w samochodzie ?:>

samochód też jest opcją - myslałem o tym

pod swietokrzyskim a tak na serio to przy zwirki i wifury jest kemping i maja tam domki kempingowe to jest zaraz za skrzyzowaniemz banacha po prawej stronie jadac w strone centrum.

dzieki jak cos bede szukał ale chyba juz mam nocleg

ps jakby ktos potrzebował to powinienem miec miejsce w piątek rano do wawy - wracam z gadżetami wiec w droge powrotną niebardzo mam jak kogos zabrac

Przed sama warszawa jadac od krakowa jak miniesz janki wjedziesz do mojej wsi zwanej raszynem... poznasz po korku Jak po prawej stronie zobaczysz salon opla (dixi-car) to skrecaj w prawo w ta ulice i zaraz za salonem po lewej bedzies zmial motel.

kuner mi przypomnial ze w jankach naprzeciwko cpny jest taki rozjebany dom i na nim wisi szyld tanie noclegi.