Gdzie w 3city obszyję kierownicę skórą?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bo niedługo wytrę dziurę od tego kręcenia...

up...

Emil wie gdzie obszyjesz w sensie u kogo. Chwalil sie ze ma takiego agenta. Jak chcesz moge Ci podac jego kom. na PM.

Cytat:
2005-07-16 23:01:22, NoSeK pisze:
Emil wie gdzie obszyjesz w sensie u kogo. Chwalil sie ze ma takiego agenta. Jak chcesz moge Ci podac jego kom. na PM.

OK, thx

A wiesz może jaka cena?

No nie pamietam dokladnie ... ale mowil ze jakos super tanio Dogadaj sie z Nim ... nie bede strzelal bo jeszcze kogos zabije

Ja obszywałem sam. Kupiłem na allegro skórę, potem 4 godziny robótek ręcznych i jestem zadowolony z efektu końcowego. Skóra kosztowała 25PLN, praca własna nic. Obszywając profesjonalnie zapłacisz około 150-200PLN...

Zarówno facio z elbląga, jak i Rumii wołąją 200zl za obszycie profesjonalne - razem z ramionami, ale warunek - musisz zdemontowana kierownicę im dać i w ciągu paru godzin obszywaja ją skórą.

Cytat:
2005-07-18 11:22:22, MAG pisze:
Zarówno facio z elbląga, jak i Rumii wołąją 200zl za obszycie profesjonalne - razem z ramionami, ale warunek - musisz zdemontowana kierownicę im dać i w ciągu paru godzin obszywaja ją skórą.

Rajuuuuuuuuu.........
To chyba ciut dużo, co?

Cytat:
Rajuuuuuuuuu.........
To chyba ciut dużo, co?

Ale za to wyglada jak fabrycznie obszyta - jakośc musi kosztować - niestety

Możesz zawsze sam sobie obszyc kierę skórką, którą za jakies 40-50zł dostaniesz w sklepie - wybór należy do Ciebie

Cytat:
2005-07-18 14:36:22, MAG pisze:
Ale za to wyglada jak fabrycznie obszyta - jakośc musi kosztować - niestety Możesz zawsze sam sobie obszyc kierę skórką, którą za jakies 40-50zł dostaniesz w sklepie - wybór należy do Ciebie

Nie... Bez przesady... Z moim talentem, to ta kierownica wyglądałaby jak zacerowana skarpeta. Trza mi będzie zebrać sianko...