| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-07-12 23:33:38 Panowie ,moze wy mi pomozecie bo na żadnym forum niewiedzieli co jest grane ,mianowicie problem niedotyczy lady a malucha ,ale moze ktos bedzie wiedzial i niemacie nic przeciwko ze poruszam temat malca na tym forum .
Przejde do szczegułów jak włącze zaplon w malcu to automatycznie mi sie wlączają swiatła dlugie przeloącznik przy kierownicy jest dobry ,styki przeczyscilem ,juz nieiwem o co chodzi ,maluch stal tydzien przed postojem wszystko bylo ok ,jak wrocilem przekrecilem kluczyk a tu biel przedmna i szuaknie przyczyny
Pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-07-13 00:03:08 poruszaj wylacznikiem na desce (mozesz go np lekko walnac), sprawdz stacyjke oraz czy nie masz zzwarcia na bezpiecznikach.
a tu pytales? |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-07-13 22:12:12 Adasco pytalem i nic ,te czynnosci które wypisales juz pare razy sprawdzalem!zostaje tylko wizyta u elektryka i powrot z lzejszym portfelem |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-07-13 22:21:23 dobra, ostatnia mozliwosc. Zdejmuj kostki z zarowek i czysc.
wyciagaj tylne lampy i czysc plytki. pozycz skads przelacznik z deski i podmien.. jak to nie pomoze - to ja juz dupa w tej materiii. pewnie skonczy sie jednak jak mowisz, na zespolonym. Napisz. |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-07-13 22:28:27 napisze moze jutro to dlubne ,przeloącznik jeszcze pozycze i bede probwal ale najbardziej mnie to zastanawia co jest grane ,zosatwilem malca wszystko bylo ok ,wrocilem po paru dniach i swieca swiatla po wlączeniu zaplonu
pozdrawaim Adasco wszystkie styki i plytki poprzeczyszczam moze cos pomoze |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-07-14 00:07:41
co moze wskazywac na brud, sniedz czy cos takiego na jakis stykach... |