Problem z dlugimi !!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie ,moze wy mi pomozecie bo na żadnym forum niewiedzieli co jest grane ,mianowicie problem niedotyczy lady a malucha ,ale moze ktos bedzie wiedzial i niemacie nic przeciwko ze poruszam temat malca na tym forum .
Przejde do szczegułów jak włącze zaplon w malcu to automatycznie mi sie wlączają swiatła dlugie przeloącznik przy kierownicy jest dobry ,styki przeczyscilem ,juz nieiwem o co chodzi ,maluch stal tydzien przed postojem wszystko bylo ok ,jak wrocilem przekrecilem kluczyk a tu biel przedmna i szuaknie przyczyny

Pozdrawiam

poruszaj wylacznikiem na desce (mozesz go np lekko walnac), sprawdz stacyjke oraz czy nie masz zzwarcia na bezpiecznikach.

a tu pytales?

Adasco pytalem i nic ,te czynnosci które wypisales juz pare razy sprawdzalem!zostaje tylko wizyta u elektryka i powrot z lzejszym portfelem

dobra, ostatnia mozliwosc. Zdejmuj kostki z zarowek i czysc.
wyciagaj tylne lampy i czysc plytki.
pozycz skads przelacznik z deski i podmien..
jak to nie pomoze - to ja juz dupa w tej materiii.
pewnie skonczy sie jednak jak mowisz, na zespolonym. Napisz.

napisze moze jutro to dlubne ,przeloącznik jeszcze pozycze i bede probwal ale najbardziej mnie to zastanawia co jest grane ,zosatwilem malca wszystko bylo ok ,wrocilem po paru dniach i swieca swiatla po wlączeniu zaplonu

pozdrawaim
Adasco wszystkie styki i plytki poprzeczyszczam moze cos pomoze

Cytat:
zosatwilem malca wszystko bylo ok ,wrocilem po paru dniach i swieca swiatla po wlączeniu zaplonu

co moze wskazywac na brud, sniedz czy cos takiego na jakis stykach...