Rally piknik Tarnów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takiego oto maila dostałem z automobilklubu tarnowskiego:
"WAKACYJNY RALLY PIKNIK "

zarząd klubu oraz firma "ROCZNIAK EXPERT"
zapraszają wszystkich na SuperOes w ostatni weekend lipca. Mozliwe są do wyboru dwa terminy: po południu w sobotę 30 lipca, lub w niedzielę 31 lipca przed południem. Ponieważ firma "ROCZNIAK EXPERT' planuje szereg imprez towarzyszących wraz z kateringiem ( w skład którego wchodzi także piwo) proponujemy powtórzenie zeszłorocznego sobotniego pikniku, który odbył się w Szczurowej. Kto był rok temu, to wie jak miło jest połączyć sportową rywalizację z towarzyskimi rozmowami o "samochodach" przy małym piwku! Tym bardziej, że na miejscu imprezy (centrum miasta) jest mozliwośc postawienia namiotów!
Główny sponsor imprezy Firma "ROCZNIAK EXPERT" zapewnia oprócz pucharów także nagrody rzeczowe.
Czekamy na Wasze uwagi i sugestie co do wyboru terminu!

co wy na to?bedzie sie ktos wybieral?
ktos by startowal?a moze ktos by kibicowal?

Tylko ze to nie bedzie w Szczurowej a w Tarnowie! Chodzi o powtorke z DWUDNIOWEGO PIKNIKU RAJDOWEGO, sciganie + spanie w namiotach i impreza nocna. Teren firmy Roczniak to dawne koszary kolo MCDrive'a w Tarnowie. Plac al'a Maxi Szrot i zadrzewione trawniki gdzie mozna namioty rozbic. Przyjezdzajcie, bedzie fajna impreza, w sumie do Tarnowa jest 15 km dalej niz do Szczurowej. Rok temu byly cheerleaderki, ferrari maranello i wiele innych atrakcji Zobaczcie zdjecia

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-14 10:32:42 ]

Wiadomo juz cos o kosztach z tym związanych?

a czy ja tez swoim dziadkiem moge przyjechac ...tylko nie bede sie nim scigal

Namioty na pewno beda za darmo a start w kreciolku bedzie pewnie ok 20-40 zl, zalezy czy sponsorzy dadza nagrody i pucharki czy trzeba bedzie z wpisowego kupowac.

Kazdy moze przyjechac popatrzec i pokibicowac. Wszyscy, nie tylko zawodnicy, beda mogli zostac na noc.

wielu z klubowiczow krakowskich pamieta piknik w szczurowej rok czy 2 lata temu...chulalismy do poznej nocy i naprawde bylo super,zarowno startującym jak i kibicom

to byla jedna z lepszych imprez!
no i charakter "piknikowy" z piwem i grillami. jesli ktos nie widzial to jest dostepny film ze szczurowej z 2003.

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2005-07-14 15:59:17 ]

Wszystkim sie podobalo i chlopaki z AMK ciagle slysza zeby powtorzyc. Niestety p.Roleski pozwolil uzywac toru tylko przez trzy tygodnie w zimie i nie mozna zrobic imprezy w Szczurowej, ale dzieki firmie Roczniak pojawila sie miejscowka gdzie mozna zrobic nocna impreze.

Ja bym bardzo chetnie jechał, jeszcze nie wiem czy, ale napewno bde chciał byc, kto mnie przygarnie? dorzucamsie do paliwa. startował napewno noie bede bo nie ma jeszcze czym, chyba ze by Bimber sie zdecydował to zółtkiem moze wystartujemy.. sie okaze.. ale wstepnie jade.

chetnie sie pojawie...
scigac sie nie bede, chyba ze zawieche wczesniej przygotuje...

Hallo i jak wiadomo kiedy dokladnie jest impreza? kto jedzie od nasz? bo termin sie zbliza...

woo to za tydzien :/ hmmm i z tego co slyszalem warto wiec pewnie bede jako kibic jesli bedzie to niedziela.
Pozdrawiam

Auto Moto Klub Tarnowski wraz z firmą "Expert Roczniak" zaprasza do wzięcia udziału w "II Rally Piknik'u", który odbędzie się w dniach 30-31 lipca 2005 r.

Impreza odbędzie się na terenie firmy "Expert Roczniak" w Tarnowie przy ul. Goldhamera 15.

W niedzielę w ramach imprezy rozstanie rozegrany "Super Oes" czyli zawody dla kierowców-amatorów.
Wystartować może każdy kto posiada własny samochód i prawo jazdy. Podczas zawodów obowiązkowe jest posiadanie kasku ochronnego.

Wpisowe dla startujących zawodników wynosi 25 zł (w tym catering!)

Trasa "Super-Oes-u" składać się będzie z 3-krotnie przejeżdżanej, szybkiej a zarazem technicznej próby o betonowo-asfaltowej nawierzchni.

Firma "Expert Roczniak" funduje puchary i nagrody rzeczowe.

Start pierwszego zawodnika odbędzie sie o godz. 11.00.
Zapisy beda przyjmowane w godz. 9.00 - 10.00 na miejscu imprezy.

Organizator zapewnia 500 miejsc siedzących dla widzów oraz pełen catering (piwo, grill).

W ramach pikniku odbędzie się wiele imprez towarzyszących i atrakcji, m.in.:
- Mistrzostwa Małopolski w siatkówce plażowej,
- skoki na bungee,
- plac zabaw i konkursy dla dzieci,
- prezentacja nowo powstałej kartingowej sekcji Auto Moto Klubu Tarnowskiego.

Swój udział w imprezie zapowiedział m.in. Łukasz Kalicki - zawodnik reprezentujący AMK Tarnów w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Polski oraz Słowacji za kierownicą A-grupowego Nissana Micra.
Pojawią się również inni zawodnicy z Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski oraz żużlowcy Unii Tarnów – Stanisław Burza oraz Robert Wardzała.

Imprezie patronują Radio MAKS oraz Tarnowska Telewizja Kablowa.

Szczegóły: www.amktarnow.com

[ wiadomość edytowana przez: speed555 dnia 2005-07-26 11:23:27 ]

no to jak? kto jedzie?????????????????????

Piknik w Tarnowie był bardzo udany, pogoda dopisała, startowały 24 załogi, Yapko oczywiście nawet seryjną astrą na gazie wykręcił najlepszy czas w klasie, Gratuluje, nie wiem jak wypadł w generalce bo musiałem sie juz zbierac, ale chyba nie bylo zle.

Imprezka bardzo udana. jak ma ktos zdjecia z autem nr 9 to prosze na maila przemekkum@interia.pl

No baa...

Rino i jego ekipa przyniesli mi szczescie Jechalo sie bardzo swobodnie i udalo mi sie nie popelnic zadnego bledu... prawie Na ostatnim przejezdzie na nawrocie nie wskoczyla 1 i stracilem dwie sekundy ale i tak udalo sie objechac goscia w Fiescie takiej jak moja. Sam jestem ciekawy jak w generalce, a szczegolnie jak wypadlem na tle klasy do 1300...
Dzieki za odwiedziny i (bardzo skuteczne!) kibicowanie

Speed: Podeslij mi wyniki jak bedziesz mial, OK? (yapko_78@o2.pl)

Gratulacje dla Yapko !

Ja zajalem 3 miejsce na 7 startujacych w klasie maluchów

Pogoda byla super.
Zajebista była trasa, szybka po zasyfionym betonie. Boooki były takie że hej

Fotki beda wkrótce.

Speed objechal 4 konkurentow a ja tylko jednego (drugiego bym pewnie tez objechal ale nie ukonczyl niestety). Rowniez gratuluje i obysmy sie tak spotykali jak najczesciej.

Fotki z imprezy Klik

Wyniki Super Oesu