[S]Strony WWW Flash lub Flash + HTML - dla firm lub osób...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Jestem w stanie zaoferować wykonanie strony www w technologi Flash lub w połączeniu Flash i Html w bardzo korzystnych cenach.

Flash - jak wiadomo słynie z możłiwosći dynamicznej animacji lecz kosztem troche wolniejszego wgrywania.
Flash + Html - połączenie Animacji ze statyczną częścią strony, pozwala na szybkie przedstawienie danych kodem Html i przedstawienie animacji.

Mniej wiecej koszt takiej strony to:
Flash - 300 zł
Flash + Html - 250zł

Co do ceny można isę dogadać eliminujac bądź dorzucajac dodatkowe aplikacje lub możliwosći.

Dla zainteresowanych przedstawie moje portfolio i opisze bardziej szczegolowo moją ofertę.

Wiecej informacji na PRV
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-14 10:28:47 ]

ja poprosze

acmr@acm-racing.com

Pozdsarwiam

Witam - przepraszam że długo nie odpowiadam ale nie miałem możłiwosci skorzystania z neta gdyż byłęm poza domem.

Oferty będą wysłane dzisiaj.
Pozdrawiam

Ja rowniez poprosze - trzeba obadac konkurencje

pawel_s@poczta.onet.pl

Konkurencji :> Co mam przez to rozumiec :>:>:>:>

Cytat:
2005-07-17 01:12:54, Nullatur pisze:
Konkurencji :> Co mam przez to rozumiec :>:>:>:>

Ze tez dzialam w tym biznesie jednak ja preferuje php i sql

Aaaaa no czaje - hmm ja sie tych rzeczy nie Tykam to nie dla mnie

Ponawiam ofertę.

a co mi tam: alph@portfolio

Pozdr!

Nooo przejrzałem Twoją oferte i na początku myślałem że neiźle wymiatasz - widze sporo witryn stworzonych rpzez Ciebei ale raczej nie specjalizujesz się w tej dziedzinie jaką ja preferuje :]
a przynajmniej robisz we flashu elementy z nieznaczną animacją. No cóz każdy ma inny gust :]

Ale na pierwszy rzut oka Twoje straona zawierajaca portfolio wyszła lepiej od robionych stron. Przyznam że masz plusa ze posiadasz portfolio - u mnie to kwestia czasu

Aha - nie dopisałem - mogę również zaprojektować i wykonać banery, loga, wizytówki.

Pracuje również jako grafik dla serwisu informacyjnego mojego miasta http://radomsko24.pl - na który serdecznie zapraszam.

www.nullatur.za.pl
www.nullatur.rsko.net
www.mtb.radomsko.pl

Oto strony mojego autorstwa - już neidługo znajdą się jeszcze 2 strony.

Pozdrawiam