Mam pomysl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pomysl, ale wacham sie z jego wykonaniem, jak sadzicie jak bedzie wygladal esperacz przemalowany na piekny czarny lakierek (metalik oczywiscie), z czarnymi szybkami i srebrnymi aluskami.?
Opłaca się?

ja chcialem to zrobic, ale niestety ponieqwaz w wakacje kupuje nowy samochod ( co nie oznacza ze z mojej rodziny zniknie esperak!!!) bardzo mi sie podoba taki pomysli uwazam ze jest genialny i super pasuje, ja chcialem pomalwoac esperaka razem z kolega na kolor "czarnej trumny" :D czyli czarny metalic... no i czarne szybki... czarne listwy i zderzaki... czarna naklejka na przednia szybe jak u Łukasza Gajera... i po porstu rządzisz ja bym sie przestrasyzl jak bym zobaczyl...

hym...........czarna perła to super pomysł

taaaaaa czarny lakier, czarne szyby, czarne pasy, czarne lampy.......

to i czarny dres by się przydał.....tylko taki metalic.....

No jak ja malowałem swój to też mi to chodziło po głowie, ale lakiernik skutecznie wybił mi to z głowy bo:
1. trzeba malować dosłownie cały samochód, a więc także wewnątrz co wydaje mi się podniesie i tak wysoką cenę
2. czarny lakier jak żaden inny nagrzewa się i nawet przy pochmurnej pogodzie jest w takim autku dużo cieplej no chyba że masz klimę , ja mam mimo to nie zdecydowałbym się
3. no i powód chyba najważniejszy - na żadnym innym kolorze nie widać tak brudu, wielką sztuką jest dobrze umyć czarne auto, tak by nie było widać zacieków, nawet poranna rosa doprowadzi Cię do rozpaczy
Ale na zdjęciu wygląda fajnie, więc sam musisz zdecydować.

tzn ja powiem krótko.. jak zobaczyłem tą czarną piękność to już mnie nic nie zatrzyma żeby coś takiego zrobić.... to jest po prostu piękne

Słowo sie rzekło...trzymamy za słowo i...czekamy na pierwsze zdjęcia

Ale do autka w takim kolorze to pasuje kierowca Jan w liberii lub specjalne szyny do umieszczania trumny... pozatym na zdjęciu to wiele rzeczy wygląda o 100% ładniej niż w rzeczywistości.

A może w innych kolorach ???

Nie, nie kolor żółty nie pasuje. Wygląda jak taryfa z New York-u.

----
----------
Piotr

[ wiadomość edytowana przez: -Piotr- dnia 2003-03-06 07:58:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: -Piotr- dnia 2003-03-06 08:10:41 ]

Łukasz spróbuj jeszcze z kolorem kawasaki ninji, chociaż ten ostatni landrynkowy jest nawet ciekawy

WITAM PRUSZCZ NIEBIESKI JEST ŁADNY CZARNY TO KARAWAN ŁUKASZ MOŻE BYĆ---W INNYCH KOLORACH

Jeden jest nawet w "kameleonie" !

czekaj czekaj niech no Adam to zobaczy

...i zaraz zacznie zbierać kasę na malowanko!!

ten niebiesiutki ........ typowo męski kolor

jak dlamnie fajowe........ ale ja poprosze wsciekły lilaróż ala Burdello.... nio i zrób jeszcze czarnego.....

Łukasz skąd masz te fotki.. nie mów mi że ten koleś tyle razy ten samochód malowal.. a moze jest na to jakiś program?

Jest na to sposób:

"Corel-Photopaint" i "Adobe-Photoshop" i troche wolnego czasu...