Sagan w Portugalii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlazlem na strone Vitorii Guimaraes i mnie az zgielo. Takiego przywitania jak Sagan w portugali nie mial ani Zuraw ani Boruc w celiticu. Moze maja inne zwyczaje jednak taka strona glowna to jak dla mnie szok

pozdr

Impressive

a na forum onetu go od zdrajców wyzywają...
brak słów.

Cytat:
2005-07-14 15:43:24, Jaroslav pisze:
a na forum onetu go od zdrajców wyzywają... brak słów.

standard

Forum haha raczej ksiega gosci onetu takie samo bydlo udziela sie na wp i interii wiec najlepiej ich olac

Cytat:
2005-07-14 20:23:47, thaniel pisze:
Forum haha raczej ksiega gosci onetu takie samo bydlo udziela sie na wp i interii wiec najlepiej ich olac

to fakt, jest sporo prowokatorów, ale zawsze znajdzie się jakiś inteligentny i zabawny komentarz który przebije Jasia Smietane, Lexusa od 30, albo megatomka, choć czasem i oni mają dobry dzień.
PS. kto myślał, że chodzi o Rasiaka?

taaaa wpisujcie miasta ktore sa beznadziejne

hihi ale co myslicie o glownej stonie Vitorii ??

pozdr

hmm mimo ze go nie za bardzo lubie to jednak glowna tego jakiegos tam klubu z portugalii wyglada tak jak by sciagneli do siebie gwiazde na miare R.Carlosa...

Co do gwiazdy to sie zobaczy Sagan jest bardzo ambitny. Wystarczy wspomniec ze jest zdeklarowanym kibicem i milosnikiem ŁKSu czego nigdy nie ukrywal, to w Legii uzyskał juz status prawdziwego Legionisty i zawsze bedzie mile widziany na Lazienkowskiej. Jak gral to dawal z siebie wszystko i dlatego mysle ze tak samo w Victorii bedzie gral i tam tez moim zdaniem sobie swietnie poradzi.

No ale nie sam Sagan byl tematem topika ale sposob w jaki go portugalski klub przywital ... ja nadal jestem w szoku