| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-07-14 16:51:48
a żeby było jeszcze jaśniej tutaj masz LINK Co do reszty, jezeli przeszukałes forum naszą wyszukiwarką a obsługuje sie ją TAK i nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania to czekaj, napewno ktoś Ci pomoze. pzdr |
phasi BMW 325 td Kraków | 2005-07-15 10:04:42 Dzięki, nie miałem wczoraj czasu żeby dobrze przeglądnąć forum ale już nadrobiłem. Trochę problemów mi się rozwiązało. Mam jeszcze tylko kilka dodatkowych pytań :
1. Ustawiłem. 2. Dalej dokładnie nie wiem. Tzn wiem, że drugi przycisk jest do alarmu, ale jak napisałem po wciśnięciu samochód nie readuje. Jest jakaś sekwencja czy ... 3. Nie wiem dalej co to jest 4. Wszystko doczytałem. Tylko gdzie się fizycznie znajdują te piny? Gdzie mam je znaleźć (sory za głupotę )
pozdro |
phasi BMW 325 td Kraków | 2005-07-15 10:15:16 Dzięki, nie miałem wczoraj czasu żeby dobrze przeglądnąć forum ale już nadrobiłem. Trochę problemów mi się rozwiązało. Mam jeszcze tylko kilka dodatkowych pytań :
1. Ustawiłem. 2. Dalej dokładnie nie wiem. Tzn wiem, że drugi przycisk jest do alarmu, ale jak napisałem po wciśnięciu samochód nie readuje. Jest jakaś sekwencja czy ... 3. Nie wiem dalej co to jest 4. Wszystko doczytałem. Tylko gdzie się fizycznie znajdują te piny? Gdzie mam je znaleźć (sory za głupotę )
pozdro |
piotrfire BMW Member BMW 525 TDS i MAzda ... prawie Wrocław | 2005-07-16 17:48:21 piny są w gnieżdzie mdiagno stycznym a jego opis jest TUTAJ |