Zapraszamy Na Zlot 6-7 sierpien

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy !!!!

I Zlot Fiata 126p w Tychach
6-7.08.2005 na Paprocanach start 9.00
(spotkanie Parking koło Piramidy )

6.08.05 10.00 - Oficjalne powitanie wszystkich grup z Łodzi,
Bielska i Rzeszowa oraz Katowic
11.00 - Zwiedzanie Browaru Tyskiego (Tylko pełnoletni)
16.00 - Planowany powrotu z Browaru
17.00 - Rozpoczynamy Biwakowanie, Browarem , Grill
oraz zabawe do godzin nocnych.

7.08.05 10.00 - Planowana pobudka oraz śniadanie, ale to może
ulec zmianie
12.00 - Planowane próby czasowe oraz konkurencje
Sportowo-Zrecznosciowe
??.?? - Oficjalne zakończenie zlotu i Tychy pożegnanie
przyjezdnych.

Wjazd 20zł.W cenę wliczone jest biwakowanie
(2dni) oraz węgiel na grilla
Pozostałe rzeczy: jedzenie i napoje we własnym
zakresie.
Proszę nie zapomnieć o namiotach i o swoim
Maluszku
Na kontakt chetnych do zwiedzania Browaru
czekam do 24.07 i zamykam liste.

Więcej informacji znajdziesz na Stronie www.Terytorium126p.pl oraz Numerem gg. 3808739 e-mail gregori50@tenbit.pl lub numer kontaktowy 0605-910-856

Ja wpadne!!

No to sie ciesze i mam nadzieje ze wiecej osob sie zadeklaroje ... Zapraszam....

Witam, Zapowiada się nieżle! ale tak siedze sobie w robocie i przeglądam serwisy F-126 i trafiłem przypadkiem na forum TGR dlatego się o tym zlocie dowiedziałem. jak na ogólnopolski zlocik przydałaby się większa promocja na pewno wpadnę, Pozdro!

No to sie ciesze ze jest nastepna chetna osoba to nie jest ogulno polski zlot to jest poprostu wieksza impreza w naszej okolicy organizowana przez www.Terytorium126p.pl oddzial tyski.Wiecej znajdziesz na naszym forum lub napisz domnie na gg.Pozdrawiam...

No mam nadzieję, Gregori, że komuś z Łodzi od "nas" uda się wyskoczyć. Byłoby super. Powala mnie ta Twoja organizacja (jak na razie, na ekranie), jeśli Ci się uda, a zyczę Ci tego z całego serca, to może byś organizował tego typu zloty CYKLICZNIE

Moch ludz juz zapowiedziala ze juz 5 aut jedzie wiec mam nadzieje ze sie dopniesz chociaz jako pasarzer z kims.... napewno chlopcy znajda miejsce dla ciebie...

Witam, niestety chyba nie będę mógł przyjechać na cały zlot , z przyczyn niezależnych ode mnie, jedynie będę miał czas w niedzielę, ale nie wiem czy będzie można wpaść??

jak nie mozesz w sobote to zapraszam w niedziele tak o 11 max musisz byc na paprach...