Robimy brame na weselisku Vilego ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i wałsnie ja bym był chętny jakąs brame zrbić w pare autek tylko trzeba sie dokładnie dowiedzieć w kótrym kościele i o której jak ktoś był by chętny to prosze sie wpisywać czekam

Klasztor godzina 14 ...
Jedziemy na nisko ;p

Czuczu a w nisku dokładnie prz jakim może wiesz lokalu beedzie to wesele bo bysmy zrobili brame przed wjazdem do lokalu tak jak żeśmy zrobili Danielowi

NA NISKU PRZED ZAKŁADAMI MEISNYMI U ZAJACA.....
Takze lajcik chyba kazdy wie gdzie to jest.

no to o 14:15 pod klasztorem na parkingu dawajcie znać czekam

no to dokładnie gdzie robimy bramę ?koło zakładów
czy koło klasztoru ???

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2005-07-14 22:01:53 ]

To sie ustali na miejscu i zalezy ile bedzie aut

Niestety jeden samochod mniej ...bede w Krakowie nie dajcie mu tak latwo sie wywinac pozdrawiam

ok chopoki...a więc tak ja proponuje spotkanie na etanexie
o godzinie nie wiem której ...jeszce sie pomuśli brama prawdopodobnie po slubie wiec .....plan juz jest ....dla zainteresownych pisać do mnie na gg...tu nie napisze hahaahhaaha
ale napewno na etanexie.................

Ale kosa jak stniemy pod extanexem to gdzie tu mu bramesz zrobisz na głównej ulicy chyba nie wypada bo zatamujemy ruch najlepiej by było zorbić bramek przed wyjazdem z klasztoru.

rzeszowiak ma racje pozatym raczej wypada robic brame przed slubem a nie po slubie wiem to z doswiadczenia i leszek z polem tez

soryy ale mnie nie będzie ....praca

Majer brame zrobimy po weselu ale koło kościoła i niech bedzie przynajmniej z 6 autek !!

Korekta spotykamy sie na estanexie o 15 to jest ostateczna decyzja przybywajcie licznie to tyle!! DO jutra

No i dokladnie to jest najlepsze miejsce.

Stanie krtos na drodze i da jakis znak i autko z para mloda zjedzie na etanex ale za szybko z niego nie wyjedzie a co najwazniejsze wyjedzie duzo lzejsze ;D

Proponuje zdobyc kamilelke odblaskowa i jakas czapeczke ala policyjna, no i oczywiscie lizak . Efekt mysle niezly . Tylko zeby zjechali

EDIT: Albo po prostu poproscie jakis patrol i sie ugadajcie na godzine, jak dobrze pogadacie to napewno sie zgodza, bo lubia takie akcje (najwyzej flaszeczke odpalicie ).

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-07-16 11:59:38 ]

Cytat:
2005-07-16 11:56:55, _Gallus_ pisze:
... bo lubia takie akcje (najwyzej flaszeczke odpalicie ).

a moze lubia zawartosc flaszeczek a nie takie akcje

heeh no napewno procenty pzryciągają

Brama udała sie w 100% oprócz małej wpadnki na poczatkiu bo zatrzymalismy nie ta pare co trzeb ALE OGÓLNIE FULL WYPASIK .kLIPA mam juz na kompie teraz tylko trzeba wrzucic na server pozdro dla całej ekipy co zanmi była !!!!!!!

To byla brama z najwyszej polki.

Nie ma to tamto, chlopaki dobrze sie targowali a i nawet kamerka byla, co by sie potem nikt nie wykrecil PP