Kupie spojler...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie spojler do Espero (wysoki do polowy tylniej szyby) Taki jak ten ztuningowany chyba zloty czy srebrny ;D Ofkorz w rozsadnej cenie.

Zadzwoń do Bartka1112 on powinien mieć swój na sprzedarz

sprzedaż

Bartek raczej sprzeda go w kpl z całym samochodem

Cytat:
2005-07-17 22:17:05, Tomek-Mydlowski pisze:
sprzedaż Bartek raczej sprzeda go w kpl z całym samochodem

A zadziwię ciebie bo spojler sprzedaje

jakiego Bartka ? dajcie numer ?

Cytat:
2005-07-17 23:53:22, Norbi69 pisze:
A zadziwię ciebie bo spojler sprzedaje

moim zdaniem nie ma sensu - malowanie klapy przed sprzedażą to potem świecenie oczami przed klientem - "panie on naprawde nie był walony"

Lepiej sprzedać tak jak jest, a te ryski na 99% da się spolerować

Bartek jednak nie sprzedaje spojlera wiec jakby ktos mial to jestem chetny (podobno to jest spojler od nubiry II)

A ja Cie odeśle do tego wątku sprzed tygodnia, gdzie Ci sie nawet zajżeć nie chciało, a gdzie podawałem link do cennika spojlerów do espero u Jędrasika.

mnie miesiac temu jeszcze tu nie bylo ;P a pozatym to chce wysoki spojler bo niskie mi sie nie podobaja i beznadziejnie wygladaja ;D Pozdro

Do tej pory myślałem, że spoilery się dopasowywuje do charaktru/wyglądu auta... wiesz co, może Ty sprzedaj auto i nie kupuj żadnego, bo czytając Twoje auto-pomysły, aż się telepę cały i to na trzeźwo.

piotr_ek jak skoncze to ci przesle fotki,sam zobaczysz jak odpicuje mojego esperaka ;P

Cytat:
2005-07-20 13:14:11, RAVP pisze:
... a pozatym to chce wysoki spojler bo niskie mi sie nie podobaja i beznadziejnie wygladaja ...

Jak to mawiają każdy ma swój gust. Jako dowód powiem Ci, że moje zdanie jest dokładnie przeciwstawne... przynajmniej w kwestii stylingu Espero

Pozdrawiam - SpeedR

dokladnie,kazdy ma swoj gust,Ja tam wole duze,jedrne biusty ;P

co ma jedno do drugiego.......

rzeczywiscie espero z wysokim spoilerem (ala alfa 156) na stalowych felgach, z wnekami miedzy nadkolem a oponom takimi ze zmiesci sie but murzyna bedzie wyglądąło jak sportowy samochód;

zacznij lepiej od czegoś innego albo jezdzij tym samochodem przez jakiś czas aż odłożysz troche wiecej kasy i bedziesz mógł kupic jakiś samochod typu sportowego,