SPRZEDAM GAŻNIK ORYGINALNY Z WEBERA PO REGENERACJI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka !!! Tak jak w temacie. gaźnik jest po regeneracji. Tzn. wymieniłem w nim wszystkie uszczelki, niektóre dysze, sitko, no i oczywiście wyczyściłem. Cena hmmm myśłe ze 35- 40 zł . Pozdroo

Poniżej REAL FOTO

jaki jest to gaznik-chodz mi o numerki na boku gaznika???
I czy oska przepusttnicy nie ma luzów??i czy dałes nowe sylikonowe uszczelki oski przepustnicy??
Bo jestem bardzo zainteresowany tym gazniczkiem

Cytat:
2005-07-17 19:31:06, Buczek21 pisze:
jaki jest to gaznik-chodz mi o numerki na boku gaznika??? I czy oska przepusttnicy nie ma luzów??i czy dałes nowe sylikonowe uszczelki oski przepustnicy?? Bo jestem bardzo zainteresowany tym gazniczkiem

Gaźnik ma oznaczenia WEBER TIPO 28 IMB , i nie ma luzów na przepustnicy, a uszczelki dałem te które były w zestawie nic więcej.

1 u nas w sklepie za 43pln są gaxniki po regeneracji profesjonalnej. stara zostaje tylko popkrywka i obudowa

2
po jakiego grzyba wystawiłes kilka tematów????????

do jednego wszystko wrzucic trza

Cytat:
2005-07-18 10:06:22, bizer_trikolor pisze:
1 u nas w sklepie za 43pln są gaxniki po regeneracji profesjonalnej. stara zostaje tylko popkrywka i obudowa 2 po jakiego grzyba wystawiłes kilka tematów???????? do jednego wszystko wrzucic trza

Bo miałem taki kaprys

przez takie kaprysy to sie robi zamieszanie niepotrzebne.

Cytat:
Bo miałem taki kaprys

ehhh.... pozostaje ręce rozłożyć... btw jak nawet ośki nie wymieniłeś itp to jaka to jest regeneracja gaźnika?

Jakos dziwnie tylko tobie to przeszkadza a innym nie

fakt faktem ze jak sie ma wiecej rzeczy do sprzedania to powinno sie umieszczac w jednym temacie. bez nerwow prosze