=> II Wystawa Samochodów Sportowych i Tuningu w Bydgoszczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wystawa Samochodów Sportowych i Tuningu
TUNING-SHOW
10 - 11 Wrzesień 2005

Szanowni Państwo,

W imieniu Centrum Targowego Pomorza i Kujaw mam zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w II Wystawie Samochodów Sportowych i Tuningu TUNING-SHOW" w Bydgoszczy w dniach 10-11 września 2005r.

Wystawa odbędzie się w hali "Łuczniczka" (www.luczniczka.bydgoszcz.pl), w pełni klimatyzowanej, uznawanej za najbardziej nowoczesny obiekt tego typu w Polsce. Dla potrzeb wystawców oddajemy blisko 3.000m2 powierzchni wewnątrz oraz 10.000m2 na zewnątrz, klimatyzowaną salę konferencyjną (na 150-180 osób) wyposażoną w urządzenia multimedialne. Przy hali znajduje się monitorowany parking na ok. 800 samochodów. Hala usytuowana jest w centrum miasta, w parku nad rzeką i oznaczona w pasach ruchu drogowego na każdej z tras dojazdowych.

TUNING-SHOW pomyślany jest jako prezentacja firm profesjonalnie zajmujących się tuningiem pojazdów oraz jako wystawa samochodów sportowych i po tuningu. Do udziału w imprezie zaprosiliśmy więc salony samochodowe do zaprezentowania aut sportowych i tuningowanych fabrycznie, ale także właścicieli aut - laureatów w poszczególnych kategoriach tuningu.

We współpracy z firmami przygotowywane jest seminarium tematycznie poświęcone aktualnym problemom tuningu. Osobnym akcentem będzie profesjonalna prezentacja car-audio. Formuła wystawy obejmuje także prezentacje samochodów rajdowych i sportowych oraz spotkania z kierowcami rajdowymi.
Założeniem naszym jest więc pokazanie tego, co w szeroko rozumianym tuningu jest najlepsze, dlatego nawiązaliśmy kontakty z klubami, które zaprezentują najciekawsze ich zdaniem samochody. Przewidujemy także konkursy między klubami tuningowymi.

Kampania reklamowa i informacyjna oprze się głównie na reklamie telewizyjnej, prasowej i radiowej oraz w branżowych portalach internetowych.

W ramach szerokiego wachlarza imprez towarzyszących wystawie odbędą się min. próby sprawnościowe, konkurs na najgłośniejszy wydech, a także pokazy instruktażowe jazdy samochodem, wyrabiające umiejętność wychodzenia z poślizgu. Przeprowadzony zostanie konkurs z nagrodami dla zwiedzających pt. "Wybieramy Auto Wystawy", którego rozstrzygnięcie nastąpi w ostatnim dniu trwania imprezy.

Wyrażamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa w gronie naszych wystawców lub odwiedzających podczas wystawy TUNING-SHOW" w Bydgoszczy, a obecność Państwa na naszej imprezy podniesie jej rangę i prestiż.
Z wyrazami szacunku

Włodzimierz Piotrowski
Dyrektor CTPiK

No, to tyle oficjalnego info. Generalnie myśle, że trzeba by się wystawić jako klub co by szerzyć idee czystej sportowej walki za niewielkie pieniądze oraz krzewić ducha klasycyzmu w okolicznym narodzie . O ile z tym pierwszym mysle że problemu nie będzie o tyle z klasykami u nas chiba cienko na razie . No chyba że Szymek by swojego szrota białego przykulał .
To jak panowie (i panie?) - pokażemy się z dobrej strony? Kraków potrafił się zorganizować na swój "Tuning Show" (czy jak to tam szło), u nas w regionie Trampkarze sie wystawiają, nawet terytorialni więc my też możemy. Powiem więcej - musimy!
Ja już powoli zabieram się za załatwianie wjazdu, wybadam co, jak i dlaczego, a potem to juz tylko przyjechać, uspawać jakieś stoisko ładne w miare i wio!

ja zgłaszam swoją chęc pomocy i gwarantuje wystawienie swojego padła o ile bedzie taka mozliwość a jesli nie to i tak sie na parkingu postawie dla LANSU

chciałbym dodac ze byłem niedawno z kumplem trabantem na festiwalu motoryzacyjnym w bydzi ( myslecinku)
było wystawionych kilka trabów z bydzi i okolic i wzbudzały zaineresowanie pomimo iz niedaleko stał chevy lowrider i inne takie rzeczy,
prawda ze stały bobki terytorialne, w sumie 3. a z F&F nikoguśko

jest więc szansa zeby sie pokazac panowie. pokazmy swoje sprzety, chyba sie nie wstydzicie co??

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2005-07-18 21:56:22 ]

jak moje redlo przezyje minimaxa i brodnice moge go tam wstawic

No na to głównie liczę nie ukrywam . Mają być próby sprawnościowe więc idealna reklama jak się wszystkim dupe złoi .

Lipa, ze trzeba sie prasić o zaproszenie

Nie qmam - gdzie i kogo prosić? Jak ktoś wie coś wiecej ode mnie to nawijać!

Cytat:
2005-07-18 23:27:53, Sajmon pisze:
Lipa, ze trzeba sie prasić o zaproszenie

sajmonowi chyba chodzi o to, ze oni sami nie zapraszają klubów, tylko trzeba samemu sie zgłaszać jako przedstawiciel klubu.

ps. to mój pierwszy post z nowym statusem

lejdis pokazcie co macie ukryte niech tjuninkowany swiat popadnie w kompleksy :]

Szymon, taki jest plan - myśle, że Zoltar wyleczy wszystkich z klubu "mam sto koni, nikt mnie nie dogoni" .
Bizer, gdyby mieli prosić wszystkich to by musieli zatrudnić dodatkową osobę - wiesz ile klubów jest w PL? Praktycznie każdy model, a przynajmniej marka ma swój klub. Dali ogólne ogłoszenie więc trzeba skorzystać, jak dobrze wypadniemy to później myśle, że sami nas zaproszą na kolejną edycje .

żeby zbić ten optymistyczny nastrój i wizje dwudniowej imprezy przypominam, że 11 września jest rallycross i co niektórzy będa mieli dylemat co wybrać i pewnie ostatecznie skończy się na tym że w niedziele będą o 3 ałtka mniej

Cytat:
2005-07-20 11:19:45, KASIACZEK pisze:
żeby zbić ten optymistyczny nastrój i wizje dwudniowej imprezy przypominam, że 11 września jest rallycross i co niektórzy będa mieli dylemat co wybrać i pewnie ostatecznie skończy się na tym że w niedziele będą o 3 ałtka mniej

o kurde ale lipa czemu robią tak ze sie terminy nakładają . kichane tyfusy

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2005-07-20 11:57:21 ]

Ale te autka raczej nie startują więc mogą zostać sobie . Z resztą RC sie przełoży .