Gdzie kupić royal blue transparent ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
W opisie zmiany koloru podświetlenie zegarów w MK5 zastosowana została folia o nazwie jak w temacie. Czy ktoś wie gdzie można nabyć taką folie?

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: micab dnia 2005-07-18 22:52:36 ]

Hyhyhyhyhyhyhy

Ja sie tylko posmieje ... konkretnie napewno odpowie Ci ktos inny

Powiem tylko ze slysze to pytanie po raz n'ty

Rozumiem w takim razie poczekam jeszcze na odpowiedź, mam jednak nadzieje ze nie zostane wywalony za "n-te pytanie" z forum ale niestety nie jestem w stanie przejrzec wszystkich postów.

Wpadlem na pomysl zeby folie taką skombinować z punktu do bindowania kartek. Niektore punkty mają niebieskie okładki, ale jak sie okazalo jest to dosyc jasny niebieski. Zeby uzyskac jakotaki efekt trzeba dać 4 warstwy takiej folii! a i tak kolor niewiele sie rozni od zielonego Licze na to ze ktos mi w koncu napisze gdzie mozna kupic royal blue transparent - w sieci nie moge znaleźć - jedynie fabry akrylowe o kolorze royal blue Moze to by zdalo egzamin?
Pozdr

Gdybym był wredny, to napisałbym - sklep Folia-Pro, Wrocław ul...

W każdym sklepie zaopatrzonym w folie Avery. W poniedziałek sprawdzę (bo arkusz lezy w pracy) jaki to nr. katalogowy.

A efekty mozna u Loozika i Lukiego zobaczyć - jedna warstwa.

po co zaraz folia ? może pryśnij sobie niebieskim sprajem do lamp i żarówek. Jak wyjdzie to może i ja sie skuszę

Też skutkuje. Aczkolwiek wole folię. Łatwiej poprawić jak coś.

Zobaczymy jak to wyjdzie z niebieska farba(transparentna) do artystycznego malowania szkla. Takowa ma do mnie dzis przybyc. Jakie beda efekty napisze wieczorem.
Mysle jednak podobnie jak WilK ze folia to najlepsze rozwiazanie, wiec WilK'u czekam do poniedzialku na numer katalogowy

najlepsze rozwiazanie wg. mnie to wogole sa diody... jednak, ze bardziec pracochlonne... ale musze cos zrobic, bo cale podswielanie mi zgineło!! a zarowki cale...

Cytat:
2005-07-23 11:32:55, pytlar pisze:
najlepsze rozwiazanie wg. mnie to wogole sa diody... jednak, ze bardziec pracochlonne... ale musze cos zrobic, bo cale podswielanie mi zgineło!! a zarowki cale...

A przełącznik zespolony sprawdzałeś?

Farba do artystycznego malowania szkła, zdaje egzamin w 80% Należy nanieść conajmniej 2 warstwy, ale efekt jest "błękitny". Moze to wina tego ze farba jest koloru niebieskiego a nie ciemno-niebieskiego

Okazało się, że mam sklerozę. Folia nie Avery, ale Oracal

Oracal series 8300 transparent.

8300-049/08204515

Dzieki bardzo

Alesh proshę Gdziesik na forum jest fotorelacja z masakrowania tarcz Lukiego tą właśnie folią i efekt końcowy. Nie świeci to jak w VW, bardzie turkusowo, ale IMO jest cool