| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
e-gen HF MEMBER Kamieniec | 2005-07-20 17:44:34 Witam!
jadę ustawić zbieżność (Lantra 1993 1.6l) i słyszałem, że są "na to jakieś parametry" pomożecie?
Pozdrawiam Bartek |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-07-21 13:16:33 zapytam a jak masz zamiar to ustawić? sam? masz przyrząd jakiś? Bo tak naprawdę to jedziesz na warsztat z kompem i stanowiskiem do pomiaru/ustawania płacisz 100 zł i ci to robia z wydrukiem, więc nie bardzo rozumiem po co ci same parametry? Przypadkiem nie rób to u kolesi co mają stare graty na optykę - ma być komp, wtedy kolo ma w bazie wszytkie potzrebne ustawienia ze wskazaniem miejsc gdzie trzeba kręcić nawet no i wwarto sobie z dzień wcześniej popsikać jakimś odrdzewiaczem tam gdzie sie kręci - przynajmniej u mnie była niezła walka. |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-07-21 14:20:46 wiesz ja to robiłem w Carmanie i wbrew pozorom to jest proste ze 10 latek potrafi to zrobić, jak oczywiście mają kompa do tego, krok po kroku ma tam wyświetlone co ma robić jak zakładać na koła , blokować kieronice itd..... a same wartości też ma zapisane w bazie w kompie i nie ma bata, zeby nie było tam twojego auta. Co by nie powiedzieć o Carmanie złego to spokojnie w tej sprawie ich polecam
|