[126p]Lampa cofania do klsayka…..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie jakieś propozycje?? Może w bambino jakieś montowali, o jakich ja nie ma zielonego pojęcia. Instalacja mam już pociągniętą, bo wywaliłem te tylne plastykowe badżiewia od nowego typu a kable mi zostały.
Dexter.

Cytat:
2005-07-20 19:33:02, mwarchalowski pisze:
Macie jakieś propozycje?? Może w bambino jakieś montowali, o jakich ja nie ma zielonego pojęcia. Instalacja mam już pociągniętą, bo wywaliłem te tylne plastykowe badżiewia od nowego typu a kable mi zostały. Dexter.

w Twoim przypadku zdaje się że moszesz wogóle wywalić tą lampę, kiedyś w jakimś klasyku widziałem na środku w belce wmontowaną i wyglądało to na fabryczne rozwiązanie.

pozdro

No widze ze sie pelen klas szykuje
W klasach z tego co wiem nie montowano .ALE
sa fajne lamki z epoki naprzyklad z HELLI ostatni byla taka na ALLEGRO lampka jest u QBY (tamta jest przeciw mgielna)w topiku wiec mozesz sobie podpatrzec warto ja osobiscie zastanawialem sie nad takim bezbarwnym kierunkowskazem od jakiegoc motocymla .
Jest tego pelno na allegro tylko mocniejsza zarowka a ksztalciki sa naprawde fajne .
Temat do rozkminienia .
Pozdrawiam Mariusz i powodzenia w pracach

Prawdę mówiąc spodobał mi się ten pomysł, z kierunkowskazem od motocykla, a żaróweczkę zawsze przecież można zmienić. Dzięki za podpowiedz.
Dexter.