Kretynskie reklamy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moim zdaniem najbardziej kretynskie reklamy w tv teraz to

1. kobita z reklamy jakiegos dezodorantu dla facetow mowi do goscia, ktory wrocil z biegania ze jego koszulka nie pachnie buhahahha moge jej dac moja po meczu kosza

2. blondi co mowi ze teraz ciezko jest kupic paste do zebow no trudno towar reglamentowany

a waszym zdaniem ??

to sa poprstu durne reklamy... i pani jeszcze co samochodem do sklepu po tampony jedzie... ehh glupota reklamowcow jest coraz wieksza...

a wiesz czemu prawie zawsze w reklamach cos mowi kobieta ??

wszystkie z proszkami do prania a zwłaszcza ta co gość jakies testy w lab przeprowadza

Cytat:
2005-07-20 21:56:30, Voy pisze:
to sa poprstu durne reklamy... i pani jeszcze co samochodem do sklepu po tampony jedzie... ehh glupota reklamowcow jest coraz wieksza...

no paliwo i gaz drozeje a one se jezdzi po tampony do sklepu

no powiedz czemu??

a iwesz jestesm taki zmeczony ze juz zapomnialem

A niektore reklamy maja po prostu wkurzac zeby zwracac na siebie uwage ale ja bym nigdy po takiej reklamie tego deo nie kupil

mnie dobija reklama z guma do zucia do koles sie lapie w sidla

hehe thaniel - w 100% sie z Toba zgadzam - ta z ta koszulka to totalne dno - skoro koszulka nie "pachnie" to znaczy sie kolo nie spocil - to po jaka cholere pod prysznic polazl

tampony...no szkoda ze jak po piwo bede jechal za szybko to tez na pewno mnie puszcza bueheheheh

aaaaa i jeszcze jedno - Paluszki Lajkonik - sa trebo, u nas w ameryce nie ma takie like onik.......taka smaka, taki smak, i takiego........ chesus co za dno......

tak tak paluszki LIKEoNICK tez sa kretynskie

lubie grysc slonie

Jeszcze jedna kretynska reklama mi sie przypomniala

jakiejs masci na zylaki

ale ci slpuchly nogi buhahah juz widze jak mowie do kolezaki w pracy ale ci spuchl tylek no nie moge hahhahaha

taaa a takiego fryzjera co mi mowi ze bedzie przerwa w strzyzeniu bo mu spuchly nogi to bym chyba kilim......i na lyso maszynka objechal

informatycy tez czasem na stojaco pracuja buhhahaha

i co

nie pamietaj jakie to dumy ale w każdym razie babka coś je a póxniej taśmę klejącą sobie do zębów przykleja

hehe thaniel 3 mm

tez tak chcialem sobie machnac dla wygody ale wtedy mialbym szlaban na co nieco od kogos - do odrosniecia

fakt speed byla taka buhahaha tez niezle kretynska

Cytat:
2005-07-20 23:20:51, Grzechu pisze:
hehe thaniel 3 mm tez tak chcialem sobie machnac dla wygody ale wtedy mialbym szlaban na co nieco od kogos - do odrosniecia

Mnie w weekenda natchnal Wilk Kasia mi powiedziala (gdzies kolo 2 w nocy) ze Wilk sie na amerykanca zrobil i poszedlem do lazienki i sie obcyngolilem

i jedna ze swiezszych - jakies nowe Lays-y a garnki juz niepotrzebne bo teraz wszyscy jedza lays-y