MotoNews.pl
11 Memo)))) (106450/0)

Memo))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem nowym włascicielem BMW320 e36 mam pytanie na kumputerze gdzie mam date i godzine mam jeszcze jeden przycisk MEMO co to oznacza bo czasami mi tam cos pipka przez chwilke

to dzwony co godzinę tak biją.

juz bylo o tym ze 3 razy jak wpisalem w wyszukiwarke memo to znalazlo miedzy innymi ten temat - https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=99878&c=0&hq=memo&f=29&m=flat

i niech nikt mi nie gada glupot ze wyszukiwarka zle dziala

No właśnie i takie przypadki można u nas na forum mnożyć

Cytat:
No właśnie i takie przypadki można u nas na forum mnożyć

Tragizujecie

Cytat:
2005-07-20 22:45:01, tolo84 pisze:
juz bylo o tym ze 3 ra i niech nikt mi nie gada glupot ze wyszukiwarka zle dziala

czuje ,że to było do mnie. może zamknijmy te forum skoro wyszukiwarke mamy. co drugi wątek kończy się zdaniem nieraz nawet dość agresywnym, że to już było, a pare wątków wcześniej był temat ,że tu nudno.jak ma nie być."użyj wyszukiwarki" u mnie nie działa ta wyszukiwarka najlepiej. nie moge znalezć niekturych wątków chociaż sam je pisałem. nowi co dopiero te forum odwiedzają najczęściej nie wiedzą co to jest bmw bo dopiero co kupili albo dopiero chcą i trzeba cierpliwie odpowiadać. ja na niekturych miejscu nie otwożył bym tej strony nigdy więcej po niekturych odpowiedziach. kto wie jak wartościowi ludzie, nas przez to olewają.

Cytat:
2005-07-20 22:58:49, krzysiek77 pisze:
czuje ,że to było do mnie. może zamknijmy te forum skoro wyszukiwarke mamy. co drugi wątek kończy się zdaniem nieraz nawet dość agresywnym, że to już było, a pare wątków wcześniej był temat ,że tu nudno.jak ma nie być."użyj wyszukiwarki" u mnie nie działa ta wyszukiwarka najlepiej. nie moge znalezć niekturych wątków chociaż sam je pisałem. nowi co dopiero te forum odwiedzają najczęściej nie wiedzą co to jest bmw bo dopiero co kupili albo dopiero chcą i trzeba cierpliwie odpowiadać. ja na niekturych miejscu nie otwożył bym tej strony nigdy więcej po niekturych odpowiedziach. kto wie jak wartościowi ludzie, nas przez to olewają.

moze jednak dziala tylko ze wyszukiwarka ma dosc duzo opcji i zle cos ustawiasz (np ile dni wstecz ma szukac) albo wpisujesz szukane slowo z bledem lub inaczej odmienione.

pisałem już w wątku pt. uprzejmość nasza ,że niestety nie specjalnie ona działa. faktecznie co do "memo" wskazała dokładnie to co powinna , ale nie zawsze tak jest. żeby nie robić zamieszania i bałaganu wróćmy do tematu tego postu i przywitajmy nowego kolege, atemat dokończmy w w.w. wątku.memo przy działającym gongu informuje 15 sek. przed pełną godziną o tym żeby przełączyć radio na widomości. tak jest w instrukcji.

Cytat:
u mnie nie działa ta wyszukiwarka najlepiej. nie moge znalezć niekturych wątków chociaż sam je pisałem

Coś w tym jest, kiedyś szukałem informacji na temat e-34, okazało sie że nie ma na tym forum czegoś takiego, ale za trzecim razem jednak coś się znalazło.

Cytat:
2005-07-20 23:37:20, BeeMWe pisze:
Coś w tym jest, kiedyś szukałem informacji na temat e-34, okazało sie że nie ma na tym forum czegoś takiego, ale za trzecim razem jednak coś się znalazło.

cos wtym jest napewno, ale kontynujmy temat wyszukiwarki w poście pt. nieuprzejmość nasza. tam jakoś lepiej to idzie. unikniemy bałaganu.