Sprzedam Lanosa 1.6 16V(full wypas)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania jest Lanos mojego ojca:
Lanos 1.6 16v SX rocznik:2000 przebieg 106tys.
Wyposażenie(pełne):
- ABS(juz ten nowszy typ 4 kanałowy firmy Bosch)
- Klimatyzacja
- 2 poduszki powietrzne
- wspomaganie kierownicy
- pełna elektryka
- centralny zamek
- autoalarm
- wysokiej klasy sprzęt audio(CD JVC + 4 głośniki Pioneer)

Samochód bezwypadkowy, kolor sredrny metalik. Książka serwisowa + komplet dokumentów. Serwisowany, II właściciel, samochód w 100% sprawny, nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Cena 18000zł. Auto naprawdę warte swojej ceny.
Tel kontakt. 0501292475

ja tam moglbym moze sie do takiego lanosika przesiasc...ale dokladac 10tys to za duzo wg mnie...

Cena jest conajmniej kosmiczna. Za 12 tys wlasnie znalazlem z przebiegiem 26tys. Ale coz zycze powodzenia.

ostatnio moda tutaj na forum zapuszczac ogloszenia innych aut niz espera w cenach zawyzonych o 50%

Cytat:
2005-07-25 14:26:48, Cwikus pisze:
ostatnio moda tutaj na forum zapuszczac ogloszenia innych aut niz espera w cenach zawyzonych o 50%

Dużo zależy od stanu samochodu...

Podejrzewam, że za 15 pójdzie na bank.

Dobre auto

Cytat:
2005-07-25 09:52:20, Zwierzu pisze:
Cena jest conajmniej kosmiczna. Za 12 tys wlasnie znalazlem z przebiegiem 26tys. Ale coz zycze powodzenia.

Tym za 12tyś. to zapewne daleko nie zajedziesz

Wy naprawde myslicie, że Niemcy to frajerzy i sprzedają samochody za pół ceny - MITY i nic ponad to...

Cytat:
2005-07-25 09:52:20, Zwierzu pisze:
Cena jest conajmniej kosmiczna. Za 12 tys wlasnie znalazlem z przebiegiem 26tys. Ale coz zycze powodzenia

Ja mam do sprzedania z przebiegiem 46tys km i ani odzewu

Chyba ze Jaco sadzisz ze np: Espero z 99r z listopada jest warte 10-12 powiedzmy a lanos raptem (umownie) pol roku starszy jest wart juz 18. A co do ceny tego za 12 to akurat nie z niemiec. Ciezko jest sprzedac teraz cokolwiek. Wlasnie wrocilem z wakacji na wioskach juz sie nie jezdzi maluchami tylko szrotami z niemiec ktore i tak sa 1000 razy lepsze od maluchow , polonezow etc.

Pozdrawiam

P.S nikt tu nie ma na mysli jakiegos zloma tylko zakladam ze samochod ewenutalnie jest do wyprostowania za 1000 czy nawet 2000 jak chcesz trochce dluzej posmigac ale to chyba normalne.

Może nie jestem specjalistą, ale wtrące swoje trzy grosze. W okolicach kwietnia interesowałem się cenami Fso i Lanos 1,6 z pełnym wyposażeniem można było kupić za ok.38-39tys. zł. ,przyjmując iż po 3 latach autko jest warte 50% wartości nowego (bardzo optymistycznie) daje to nam ok. 19tys. zł za auto z początku 2002 roku z przebiegiem ok 60-70 tys. km. Kontynując za autko z 2000 roku trudno żądać więcej niż 13-14 tys. zł.