MotoNews.pl
4 Kupie radioodtwarzacz do auta. (106995/229)

Kupie radioodtwarzacz do auta.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie.Jestem zainteresowany radyjkiem do autka.Jesli ktos cos ma to prosze o kontakt.Nie szukam oszalamiajacego sprzetu tylko cos w miare dobrego co gra

moge sprzedać takie coś: Pioneer DEH-3600MP(pudełko,etui na panel,klucze do wyciągania+komplet dokumentów)stan idealny-mało używane.

Rozumiem ze jest na CD.Jaka cena tego sprzetu?

to jest CDMP3WMA,2 pary wyjść na wzmachole, pełny opadający panel,cd-text,rds,D4Q,kompatybilny z CD-RCD-RW,3-pasmowy krektor,AF,PS,TA,PTY,jak chcesz to megę ci dorzucić do niego originalną pioneer'oską półkieszeń montażową.
Cena za jaką oddam to radyjko to 600zł.
POZDRAWIAM.

jeśli jesteś zainteresowany to mogę zrobić i podesłać ci na mail kilka fotek tego radyjka.

Fajnie...podeslij jak mozesz.... tomigun@plusnet.pl

Szczerze mowiac szukam radyjka dla kolegi,wiec on wszystko obada i zadecyduje a ja wtedy dam Ci znac.

ok.foty już wysłałem na podany adres.

Kumpel widzial wszystko i opis i fotki i podoba mu sie tylko ze on raczej chcial cos kupic do 300 zl,za drogo jak dla niego choc sprzet jest warty tej kasy napewno.Wiec dzieki za fatyge i jakbys mial cos innego tanszego to daj znac.Sorki

ok.niema problemu.często mam fajne radia i różna inne kompopnenty do car-audio, więc jak będzie coś fajnego w małych pieniądzach, to dam ci znać.
pozdrawiam.

No to fajnie.Czekam w takim razie na sygnal.....a jakies fajnie nie drogie glosniki masz moze?

a co cie konkretnie interesuje??jak coś to wal na gg:1336879.

Jak by Cie interesowaly subki Alpharda to bede mial w tym tygodniu 20 cm 25cm 30cm tylko Cen nie znam jeszcze... ale nie drogo. jak cos to wal do Angelo bo ja ostatnio malo siedze na necie

Albo dzwon 696566839

[ wiadomość edytowana przez: Tasior1987 dnia 2005-07-27 23:55:12 ]

Masz wylaczony telefon

sorki ale bateria mi padla

Ponawiam temat. Chce kupic radyjko do samochodu na CD lub MP3 (niekoniecznie musi byc na MP3). Najlepiej jak by bylo nowe, moze byc tez uzywane ale w dobrym stanie .

do sprzedania radio kenwood 5090r na cd za 300zl gratis dorzucam glosniki sony x plod 6x9

Juz nieaktualne. Kupilem juz radyjko...

Czyli wszystko ladnie cacy, temat zamykam.

P.S. Skarap chcialem Cie poinformowac, ze do prywatnych wiadomosci sa privy. Szybciej i ... skuteczniej .