Brewki e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie mozna dostac takie brewki ?? Chodzi mi o sam spod, nei chce calych tylko sam spod + kierunek .

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-07-25 01:30:12 ]

Na allegro ale niestety komplet za 59 zł

mnie osobiście isę nie podobają takie bo to look ala E46 a wiadomo że to E36 troshki psuje wygląd i ciężko takie dostać, bierz takie jka na mojej patrz profil.

Cytat:
2005-07-26 15:59:42, THe1 pisze:
mnie osobiście isę nie podobają takie bo to look ala E46 a wiadomo że to E36 troshki psuje wygląd i ciężko takie dostać, bierz takie jka na mojej patrz profil.

Jesli chodzi o ta fote z tymi brewami to wypas jak dla mnie, a te co masz w swojej zalozona sa straszna tak ja uwazam, po prostu zwykly prosty plastik, ktory mozna sobie przykleic np. tasme izolacyjna w kolorze auta. - to moja opinia- i tez beda brewki.

ogolnie to do zadnego bmw badziewie takie jak brewki (obojetnie czy na dole czy u gory) nie pasuje a widzialem e38 z brewkami to juz tragedia, nie zakldal bym zadnych brewek

Cytat:
2005-07-26 16:29:45, tolo84 pisze:
ogolnie to do zadnego bmw badziewie takie jak brewki (obojetnie czy na dole czy u gory) nie pasuje a widzialem e38 z brewkami to juz tragedia, nie zakldal bym zadnych brewek

Kazdy ma swoje auto i kazdy robi jak uwaza. Nie chcialbys brewek a ja chce i takie jak na fotce, dlatego wyskoczylem z takim tematem, moze ktos widzial gdzie sa dostepne to by bardzo pomogl.

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-07-26 16:35:51 ]

Cytat:
2005-07-26 16:35:25, zdunekm pisze:
Kazdy ma swoje auto i kazdy robi jak uwaza. Nie chcialbys brewek a ja chce i takie jak na fotce, dlatego wyskoczylem z takim tematem, moze ktos widzial gdzie sa dostepne to by bardzo pomogl. [ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-07-26 16:35:51 ]

przeciez juz masz naspiane ze na allegro

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=57832835

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-07-26 16:44:19 ]

[quote]
2005-07-26 16:41:24, tolo84 pisze:
przeciez juz masz naspiane ze na allegro

Na allegro to sa zmarszczone syfy plastikowe a nie brewki, do swojego auta nie zaloze jakis powykrzywianych plastikow, jeden inny od 2. Zeszpeci mi to moj przod auta.

Cytat:
2005-07-26 18:05:50, zdunekm pisze:
[quote] 2005-07-26 16:41:24, tolo84 pisze: przeciez juz masz naspiane ze na allegro Na allegro to sa zmarszczone syfy plastikowe a nie brewki, do swojego auta nie zaloze jakis powykrzywianych plastikow, jeden inny od 2. Zeszpeci mi to moj przod auta.

a myslisz ze w sklepach z akcesoriami tunigowymi masz cos innego??? takie brewki to moze byc tylko syf bo zadna porzadna firma jak np alpina nie wezmie sie za produkcje takiego badziewia. zreszta dlatego ze z allegro kupowane to nie znaczy ze zawsze jest syf pewnie uslyszales od kumpla ktory od swojego kumpla uslyszal ze na allegro nie mozna nic kupowac bo oszukuja itd...

troszke sie nie zgodze syf moze i jest w sklepach ale mniejszy zewzgledyu na chociarzby lepsze zrodlo z ktorego sa brane ale trzeba sie liczyc ze cena tez bedzie lepsza

Cytat:
2005-07-26 21:52:41, karlo_e28 pisze:
troszke sie nie zgodze syf moze i jest w sklepach ale mniejszy zewzgledyu na chociarzby lepsze zrodlo z ktorego sa brane ale trzeba sie liczyc ze cena tez bedzie lepsza

wiekszosc rzeczy z allegro sa to te same rzeczy co w sklepach bo nawet sklepy wystawiaja swoj asortyment na allegro, zrodla tez w wiekszosci te same

Cytat:
2005-07-26 21:52:41, karlo_e28 pisze:

Zgodze sie w 100%. TO prawda ze tanie to nie koniecnzie musi byc syf. ALe przed zalozeniem postu sprawdzilem aukcjie ebay.pl i znane przez wszystkich allegro.pl Brewki byly - to prawda, ale nie takie jak chcialem tzn. nie gorne, lecz cale okulary . Nie bede obcinal calej gory, choc taki plan mialem jak spojrzalem na nie. moglbym popsuc mocowanie do lamp i wcale nie trzymalyby.

Widzę że jesteś z lubuskiego a daleko masz do Lubina?

Cytat:
2005-07-26 21:58:21, zdunekm pisze:
allegro.pl Brewki byly - to prawda, ale nie takie jak chcialem tzn. nie gorne, lecz cale okulary . Nie bede obcinal calej gory, choc taki plan mialem jak spojrzalem na nie. moglbym popsuc mocowanie do lamp i wcale nie trzymalyby.

sprawdziles linka z allegro ktorego napsialem kilka postow nizej?? sa tam brewki na dolna czesc lamp, takie jak szukasz nic nie trzeba ucinac.

A jak są montowane brewki do E 36 ??
Jakaś fotka ilustracyjna ??

Cytat:
2005-07-26 22:25:22, stern pisze:
A jak są montowane brewki do E 36 ?? Jakaś fotka ilustracyjna ??

Ja szczerze nie wiem, przypuszczam ze na silikon albo tasme 2 stronna, nie mam zielonego pojecia , kiedys widzialem jakies zaslepki oraz mocowania.

Cytat:
A jak są montowane brewki do E 36 ??

Są przyklejane

trzeba je przykleic sylikonem albo klejem do szyb to jedyne wyjscie zeby sie dobrze trzymaly

to troszke bezsensu pomyslane i prymitywnie z tym przyklejaniem do lampy jakby nie mogli wymyslic jakiegos zatrzasku

jeszcze jakiś czas temu uważałem, że brewki w E30 są fajne, w E36 nie. Teraz myślę, że breki w E36 dalej nie i w E30 też nie. Ale i tak bardziej w E30 niż w E36 pasują...pzdr