Problem z Matizem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam nie jestem z tego forum, i temat troche odbiega ale nie wiem gdzie z tym uderzyc, mam taki problem z Matizem dzis rano go ladnie bez problemu odpalilem chodzil sobie chyba z minutke, przy ruszaniu mi zgasl i juz nie szlo go odpalic, wogule rozrusznik nie kreci nawet nie slychac ze bendinks dziala,nie mam bladego pojeca co moze byc przyczyna awari.
Jesli ktos jest w stanie pomuc bede bardzo wdzieczny
Pozdrawiam Adam

Może najpierw sprawdź, czy nie są zaśniedziałe lub obluzowane klemy akumulatora.

wszak www.daewooclub.com bodajze czy jakos tak - klub matiziakow, tam Ci pomoga.

co do koncowki .com pewny nie jestem ale na slaskim zlocie ramkowym byl tez zlot matizow i w relacji foto jest zdjecie ich naklejki z adresem klubu - poszukaj w zlotach slaskiego zlotu ramkowego (ruszyc dupy czy jakos tak to sie nazywalo w temacie)

Cytat:
2005-07-25 14:28:23, Cwikus pisze:
wszak www.daewooclub.com bodajze czy jakos tak - klub matiziakow, tam Ci pomoga. co do koncowki .com pewny nie jestem ale na slaskim zlocie ramkowym byl tez zlot matizow i w relacji foto jest zdjecie ich naklejki z adresem klubu - poszukaj w zlotach slaskiego zlotu ramkowego (ruszyc dupy czy jakos tak to sie nazywalo w temacie)

Internetowy Klub Matiza

-----------------
czasem tu zaglądam

dzieki za zainteresowanie, awaria usunieta, w domu mialem troche czasu i zajzalem w ksiazke i znalazlem druga puszke z bezpiecznikami i tam tkwil problem przepalony bezpiecznik 20A po wymianie autko chodzi, ale dalej zastanawiam sie dlaczego sie przepalil, puki co jest ok dziki za namiary na klub matiza pozdrawiam CzEkCzEk