Witam wszystkich :) :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć mam na imie Maciek mam 24 lata chciałbym się z Wami wszystkimi przywitać.... Jestem posiadaczem VOLKSWAGENA Corrado coupé VR6 2898 cm³ 215 KM rok produkcji 1994 srebrno metalizowany...jak narazie stoi na Niemieckich blachac bo jest dużo załatwiania jak tylko stanie na polskich napewno zapodam nowe fotki z Polski bo jak widac w profilu bo nie wiem jak wrzucic tutaj aha jak tylko zostanie przetłumaczone z języka Niemieckiego to co zostalo w nim zrobione zaraz natychmiast napisze a wiem ze prawie wszystko.... POZDRO

Witam
Masz bardzo ładnego VWeja , naprawde podoba mi się.
Mam nadzieje że zobacze go szybko na ulicach
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-07-25 10:57:45 ]

Fajna furka - z zewnatrz swietnie sie prezentuje i moj ulubiony kolor czekamy na prezentacje i tlumaczenie przerobek hehe pozdrawiam

no furke masz extra. tylko pozazdrościć. najlepszy jest silniczek jak załatwisz wszystkie formalności to dawaj autko na droge i testuj a wyniki zapodawaj na forum

Super bardzo sie ciesze ze moj samochodzik sie Wam podoba... Widze ze Prezes tez ma Corrado mam nadzieje ze kiedys sie zmierzymy?? !!

Ja rówież witam fura wypasiona mi sie strasznie podoba!! A jeśli o prezesa on ma tylko 1.8 g60 i w seri to miało 160 koni a ile teraz ma to nawet sam przes nie wie!! A i mysle ze na 1/4 pokażesz co ta fura potrai i obiedziesz jakąś inna vr

Cytat:
2005-07-25 11:35:36, rzeszowiak pisze:
Ja rówież witam fura wypasiona mi sie strasznie podoba!! A jeśli o prezesa on ma tylko 1.8 g60 i w seri to miało 160 koni a ile teraz ma to nawet sam przes nie wie!! A i mysle ze na 1/4 pokażesz co ta fura potrai i obiedziesz jakąś inna vr

Aha no to troszeczke mniej koników ode mnie ale to nic pobawic sie mozna a co do 1/4 Mili to zebys wiedzial ze mysle nad tym i chyba wystartuje chodz troche musze pocwiczyc bo na taki samochodzik to kucy to troche ma... i ciezko nad nim opanowac ale wszystko sie dogra i bedzie dobrze na 1/4

a ja mam pytanko: przy startach nie masz problemów z trakcją ?? 215 kucy + FWD + spora masa no chyba że autko jest naprawde zrobione profi to strach będzie stanąć koło ciebie na światłach.

no wtam witam fajny koras czekam na stalowo wolskich drogach na niego

Jesli to corrado jest zdrowe, a na takie wyglada z zewnatrz to prezes moze tylko wachac dym z jego rury, podobnie jak pozostalych 100% samochodow ze stalowej

ja mam kolejne pytania : ja mam zwidy czy tylne koła mimo poszerzonych błotników wystają poza obrys samochodu ?? autko jest wyposażone w taki bajer jak podświetlenie tablicy rejestracyjnej ?? zdjęcia nie są najlepszej jakości więc lipa. ogólnie duży + za autko.

Fajnie jakbys zapodal lepszej jakosci fotki
Pozdr.

Autko fajne.Jak mmasz fotki na dysku wyslij je to umeiszcze je w twoim tremacie na naszym serwerze.
Jak nei masz aparatu wpadnij do mnie to porobie fotki - pozdro.

chce sie powiedziec.. 'no ladne cacko!'

Cytat:
2005-07-25 20:48:46, CZUCZU pisze:
Autko fajne.Jak mmasz fotki na dysku wyslij je to umeiszcze je w twoim tremacie na naszym serwerze. Jak nei masz aparatu wpadnij do mnie to porobie fotki - pozdro.

Dzieki za propozycje...ale mam aparat a wysle Ci zdjatka jak bedzie na polskich tablach

ja chętnie spróbuje na 1/4 ...autko ok

Cytat:
2005-07-26 16:59:00, kosagti pisze:
ja chętnie spróbuje na 1/4 ...autko ok

bardzo mi przykro ale kobiety i samochodu sie nie porzycza

chodzió mi o to że twoje auto jest ok a spróbuje się z nim zmierzyć swoim....heheheh żle zrozumiałeś....hahahaahah

Kosie chodził oze z nim pozdro.

fureczka jest spoko ładnie stylizacja itp. Pozatym prezez ladne baty dostanie na streecie hehe moze go to zmobilizuje do zmiany silnika